Chokladdoppad kiwi

publicerat i Allmänt;
Hade 70 % mintchoklad, kiwi och hackade hasselnötter. Smälte chokladen i vattenbad, doppade kiwi i chokladen och la det på bakplåtspapper för att stelna. In i kylskåpet en stund, dock ej för länge. Risk för att kiwi torkar. Serverade i en av de nya formarna och toppade med hasselnötter. Gott och mättande :). Fick inte i mig alla!
Det här ska bli mitt lördagsgodis. Använde ytterst lite choklad sedan är det bara kiwi. Nötterna kan man ärligt talat strunta helt i. Nötterna är ändå helt okej om man vill ha dom.

"Baka med LCHF"

publicerat i Allmänt;
Har inte hunnit med att uppdatera, dessa bortförklaringar va? Skämt och sidor så har tiden inte funnits och det är inte heller roligt när designen är som den är. Skulle få hjälp att få tillbaka den gamla, men inget har hänt ännu.
 
Sitter just nu och finslipar den nya boken som ska framkallas. Har iofs en del kvar att göra men det är bara roligt. Älskar att designa och fixa :). Sneak Peek på boken kommer senare. Det är en bok med bara godsaker, mest choklad ;). Det är gotta som man "får" äta, men som allt annat är det att äta med måtta som råder.

Efterlyses

publicerat i Allmänt;
Är det någon som har en sån här hylla som bara ligger och skräpar? Jag är nämligen ute efter en, färg spelar (nog) ingen roll. Säg gärna till i så fall. Funderar på att göra en själv men låter mycket skönare och lättare att köpa en, haha!

- 5.1 kg

publicerat i Allmänt;
 Har idag kämpat klart. Mina 5 veckor med LCHF är avklarat. Känns så skönt men måste forsätta tänka i samma banor och undvika onödiga saker. Vägde mig sjävklart imorse. Vågen visade att jag är 5.1 kg lättare :).
Happy!

Ombyggnad

publicerat i Allmänt;
Kommer att bygga om bloggen igen. Har slut på mitt PRO medlemskap och ser ingen nytta med att fortsätta betala för det, men tyvärr verkar det som min design försvinner. Det kommer se konstigt ut ett tag, vet inte när jag har tid att koda om!

Utgång och Super Bowl

publicerat i Allmänt;
Vet inte vart den här helgen tog vägen, men den har varit trevlig i alla fall. Är helt slut, av sömnbrist, haha! I lördags firade vi Tess som ni säkert vet och det blev en lyckad kväll. Vi drog ut på krogen för att dansa och för att träffa folk. Väl hemma var man pigg, sov knapp två timmar natten till igår.
Var med om en otäck sak också. Jag och Tessan tog bussen hem på lördag natt. Jag gick först in i bussen och satt mig längst bak eftersom det inte fanns andra platser. En kille satt på ena sidan och jag hörde att han sa "vad snygg du är" också kollar han på mig men jag ger han ingen respons. Sedan kommer Tessan och sätter sig bredvid mig. Det var någon annan som plingade som skulle av där vi skulle av och jag ser att den här killen ser det och skyndar sig ut också. Sa till Tessan att vänta eftersom vi skulle gå åt olika håll. Berättade för henne om killen och hon kollar på han och hon säger att han vänder sig om och kollar mot oss. Jag kände ren obehag, vet inte om det var för att jag var nykter? Det slutade med att vi gick mot Tessan och jag gick runt mitt hus. Väl hemma kändes det lugnt, såg han inte. Men när jag skulle dra ner rullgardinerna ser jag en kille mitt emot mig, tror det var han. Usch, det var inte trevligt det heller. Tur att det gick bra i alla fall :). Som sagt en riktig lyckad kväll!
I går var jag hos Sandra och drack kaffe och surrade. Följde med henne till Marco Polo men jag hade redan ätit. Vi fick trevligt sällskap igår också, Anton kom på en kopp han med :). Har inte träffat han sedan i början  av december så det var trevligt. Det var jag som bjöd in han till Sandra men dom är bekanta eller vad man ska säga. Dom har många gemensamma vänner :).
I natt var det den årliga Super Bowl, direktsänt från Amerika. Matchen började 00.30 men jag stängde av teven strax efter två. Men kollade idag, Baltimore Ravens vann. Ett stort grattis till er! Trött är bara förnamet, ska försöka lägga mig i tid ikväll.
Brudarna!
I kväll är det "Familjen Annorlunda" kl 20.00, det får inte missas!

Present

publicerat i Allmänt;
Tess fick detta av mig och Tessan i födelsedagspresent. En stor ugnsform och fyra små. Jag älskar mina formar så kom på att hon säkert också tycker om dom, en perfekt present. Gjorde även ett kort till henne. Synd bara att man inte skriver fint, haha! Självklart slogs det in i cellofanpapper.

Ingen plats!

publicerat i Allmänt;
Blev på skrivhumör precis nu när man har bråttom, haha! Äh känner ingen stress. De nya formarna står just nu på diskbänken, rätt fint. Jag har ingen annanstans att ha dom. Vill att dom ska stå nånstans där dom syns. Har hittat en hylla som jag skulle vilja ha men vet inte om den får plats. Problem!
Nej, nu duschen!
Puss

Girls night

publicerat i Allmänt;
Dags att hoppa in i duschen och göra sig klar. Det blir att åka iväg tidigare än vad som var tänkt. Ikväll är det brudarnas kväll, vi ska ha så roligt! Tess ska firas då hon fyllt 26. Tessan kommer om en stund och ska passa på att duscha nu för att vi sedan ska sminka oss. Vi tre ska äta middag tillsammans och på menyn står Tacos!
Kvällen består av Tess, Tessan, jag & några till :)!

Dragons

publicerat i Allmänt;
Igår när jag och Tessan for till City Gross delade dom ut gratis biljetter på tisdagens match. Jag har velat gå i så många år men det har aldrig blivit av, men nu så. Vi tog två biljetter var, får se vilken man tar med sig ).

Rensar

publicerat i Allmänt;

Har börjat rensa Facebook och mejlen. Känns som man på något sätt börjar om på nytt! I perioder har jag börjat känna mig som en ny människa, på ett positivt sätt. Kan det verkligen vara så? Vet inte hur jag ska förklara känslan. Självklart har jag vissa dagar då allt känns skit, men det har vi väl alla. Det är ändå mycket roliga saker som händer och saker som man ser fram emot.

Men igår fick jag ett tråkigt brev i postlådan, igen. När denna bitterhit härjar innebär det väl bara en sak ekonomin?. Fick en till käftsmäll igår men tog tag i det själv och tack och lov får jag ta det på avbetalning. Det handlar om bostadsbidraget igen, med ett större belopp. Vill inte blanda in fler i detta så skiver av mig här istället. Känner att jag var lugn, vilket jag aldrig är när nåt sånt här händer. Det kanske beror på LCHF? Jag har nog blivit lugnare utan socker i kroppen, eftersom socker skapar stress. Om jag skulle börja tänka mer ingående på det kanske det blir jobbigare, men det ska jag inte göra.

(Bilden är lånad)

... Denna ekonomi, varför kan man inte få vinna en massa pengar?!

Återkommer

publicerat i Allmänt;
Det blev en tidig morgon denna fredag också. Sitter just nu med en kopp kaffe och äter LCHF bröd. Ska ta tag i städningen och ringa några samtal och fixa lite ärenden. I eftermiddag blir det att åka med Tessan till Birsta.
Bilden har ingenting med inlägget att göra, men har lovat mig själv att försöka lägga upp bilder i varje inlägg :)!
Ska uppdatera mera under helgen!