Storhandling

publicerat i
Igår var det en lugn dag. Skulle ha pluggat men det orkade jag inte. Måste ta tag i det nu. Inte pluggat på 2 veckor och har snart ett seminarium och en tenta...Måste ta mig i kragen! Senare på kvällen kom Tina och Bettan bort en sväng, vi surrade bara och hade de trevligt :).

Idag har jag varit med morfar till Birsta och storhandlat. Jag fick mycket bra mat för 1033 kr :), Willys är faktiskt bra. Sedan drog morfar in en sväng på Apoteket och jag passade på att gå in på Bolaget och handla för nyårsfirandet, känner mig inte så sugen på sprit nu efter annandagens partajj ;), men men det hinner nog ändra sig. Det är 2 dagar kvar. Efter det gick vi in på själva birsta och hälsade på mamma som jobbar där.


Nu ska jag förbereda för middag. Tess ska komma hit och vi ska äta Tacos, mumma :). Sedan blir det att bädda ner sig under en filt, håller bokstavligen på att frysa ihjäl. Skulle tippa på att jag har nån förskylning på G.




Rimini, Italien

publicerat i
Nu har jag städat undan efter gårdagens festligheter =). Nu sitter jag bara och slappar och mår dåligt, haha. I sommar tänkte jag och Tessan åka till Italien. Jag är halvitalienska på pappas sida. Jag bör tillägga att jag har inte sett honom sedan jag var liten, utan vi har bara telefonkontakt. Känner att nu är det dags att resa till Italien och upptäcka mitt "andra" land.

Det är lite krångligt nu när man ska resa till Rimini eftersom det går inte längre paketresor dit utan man måste boka flyg och hotell för sig. Men det kanske blir bättre, det vet man aldrig =)

Rimini

Vilken kväll...

publicerat i
Oj oj! Gårdagen var så himla rolig, både förfesten och krogen. Har inte haft så roligt eller varit så full på ett bra tag nu haha. Men idag får man sota för det, mår absolut inge bra idag, bakis som sjutton. Men det var definitivt värt det ;).

Lägenheten ser hemsk ut, men vi var 24 personer i min lilla etta, men det hör till. Lite jobbigt bara och städa undan, när det luktar mkt spit, precis vad jag behöver, not, haha!








Pust...

publicerat i
Julafton var jättetrevlig med god mat och trevligt sällskap :). Nuförtiden när man firar jul är vi inte hela släkten, men det blir så när de har fått sina egna familjer och så. Men igår var nästan alla förutom min kusin och hans 2 barn där. Men det gick det också.

Sedan i år körde vi inte på den svenska jultraditionen med prinskorvar och köttbullar utan vi hade bland annat, pajer, sallader och potatisgratäng. Till efterrätt blev det "tomtetårta", haha!

Idag har jag tvättat och städat men nu har jag bara torkning av golven kvar sedan är det duschen och Cindys SPA som väntar ;).

Imorgon blir det att åka till mosters gubbe som fyller år och sedan blir det stan en sväng. På kvällen blir det förfest hos mig...Längtar!!!


Den fina tomtetårtan...

Här är min lilla kusin som älskar Pippi. Av min mamma fick hon Pippidräkten och peruken, hon var så söt så =).

RISK...

publicerat i
Glömde skriva att igår kväll vid halv 11 gick jag till Martin och Mari igen för då skulle vi köra spelet, RISK. Det var jätteroligt men jag förlorade haha. Det här måste man spela fler gånger :). Det tog ett tag och spela, man var hemma vid halv 3 i natt ;)



Uppesittakväll!

publicerat i
Hej igen...

Ikväll bär det av på uppesittakväll i matfors. Jag ska träffa mammas kille för första gången, det ska blir roligt =). Så vi ska äta mat och spela Bingolotto hos honom. Sedan när det är slut i natt ska han skjutsa in mig och mamma till stan igen, för att jag ska upp rätt tidigt imorgon också. Har lovat att åka till mormor tidigare och hjälpa henne att förebereda för julafton =). Nästan hela släkten ska fira julafton hos henne, så det blir mkt som ska göras!

Byråkrasch?

publicerat i
Igår var jag först hos Mari lite under dagen och hämtade mina ljus som jag beställt från ljuspartyt :).

Byrån: Jo, jag har en byrå i helgen och i översta lådan har jag massa ljus och prydnader och sånt. Märkte igår att spånskivan på byrålådan hade släppt och massa deorationsstenar och sand åker ner i lådan under. Men sedan fick jag lite guide hjälp av Andreas så det gick att trycka in skivan igen, sedan spikade jag lite mer ;). Tack så mkt Andreas! Jag har lagt in allting igen och den håller fortfarande, haha!

 

 

Bakning!

publicerat i
Hej!

Idag blir det att baka kladdmuffins =). Väntar nu också svar från Mari, tänkte gå dit och umgås lite och hämta mina ljus som jag beställt från Partylite. Den här gången beställde jag en juldoft.

Sedan blir det att städa lite också, igår kväll kom Tess några timmar. Nu har jag haft främmande 3 dagar i rad, haha. Men det är alltid lika trevligt!

Helgen är redan slut....

publicerat i
Nu är det måndag igen, helgerna går så fort...Men i helgen har det var roligt. Haft besök av Tina och Bettan. Sedan igår kom Sofia och sov över tills idag. Vi drack lite och spelade Guitar Hero :). Innan jag mötte upp Sofia var jag hos mormor och åt lunch, det var trevligt!

Idag blir det bara lungt! Ska städa undan lite och se några filmer idag och bara mysa :). Det var ju tänkt att åka skridskor i helgen också men vädret var inte bra för det...Men det får bli en annan dag.

Fixar och donar...

publicerat i
Goddag!

Nu har jag plockat undan efter främmandet. Bettan och Tina kom förbi några timmar igår kväll, trevligt :). Nu ska jag fixa mig lite grann innan jag ska ta bussen till mormor.  Vi alla ska träffas kl: 14.00 men jag tänker åka iväg lite tidigare och umgås lite med mormor själv och hjälpa till med maten :).

Sedan kommer Sofia hit och ska sova över. Då blir det middag och mys. Vi skulle ha åkt skridskor men det blir inte av eftersom dom skottar inte isen på helger =/. Hade sett fram emot det, men men det kommer fler tillfällen.


Jag och Sofia

Lördag...

publicerat i
Nu är det lördag igen, tiden går så fort. Om en vecka är det annandag jul. Då ska jag ha förfest, det ser jag fram emot =). Idag blir det bara lungt, ska tvätta och städa lite för jag får främmande av min darling imorgon, ha ha!
Då ska vi äta middag och åka skridskor på Midälvaplan =). Nu var det några år sedan man stod på ett par skridskor, det blir nog Bambi på hal is ;) Men det ska blir roligt!

Men först ska jag till mormor under dagen för alla barnbarn är bjuden på lunch.


This is how I will look tomorrow

Fredag...

publicerat i
Orkar inte skriva så mkt nu utan jag ska bara lägga mig och mysa under en filt och se en film. Har fruktansvärt kallt, brrr. Ska se baksmällan, har hört att den ska vara bra :).




God natt!

Gammalt

publicerat i
Hej igen!

Nu när man går igenom alla filer hittar man mkt som man inte sett på länge =). Förut trixade jag väldigt mkt i Photoshop. Bilden nedan har jag trixat med förut, jag har lagt in mitt huvud i en annans "kropp", hehe.


Happy Happy

publicerat i
Nu är jag glad. Jag har nämnt tidigare att min externa hårddisk inte fungerar. Men nu har jag googlat mkt för att få hjälp och det var någon som rekommenderade programmet Active@Undelete. Jag installerade det och nu finns alla mina filer i det här programmet =). Sedan när man hittat filerna är det bara att trycka Recovery och då förs filerna över till min dator = Inga filer har gått förlorade = Happy!

Ska bara ladda över de viktigaste filerna nu, sedan måste jag ändå försöka fixa hårddisken. Ska fortsätta med det här, jag återkommer!

Birsta = Shopping!

publicerat i
Idag har jag och Tess varit på Birsta hela dagen och julhandlat det sista =). Sedan for vi hem till mig och surrade ett tag och nu har hon åkt hem. Jag var väldigt duktig idag, handlade inte mkt till (mig). Det blev mina favoritljus på IKEA och en ny papperskorg.

Handlade en T-shirt till "gubben" på Dressman (det är dock inte tröjan på bilden, men en liknande) och ett presentkort till mamma på KappAhl =). De är de sista två julklapparna. Nu ska jag äta middag och se om man orkar plugga någonting. Gokväll!





Bakning!

publicerat i
Hej hej!

Nu har jag varit ner på ICA och handlat ingredienser för bakning. Blev så sugen och göra kladdmuffins =). Får se om det blir bakning idag eller till helgen. Måste plugga lite idag och sedan kanske jag får främmande senare ikväll, det återstår och se =).

Och imorgon ska jag och Tess till Birsta och julhandla det sista och mingla runt på IKEA, det är alltid mysigt!

Plugg...

publicerat i
Gokväll!

Idag har det varit en tråkig dag, med en hel del pluggande. Jag sitter med en uppgift på 2 analyser som jag ska göra. En bildanalys och en filmanalys. Jag har valt filmen med Will Smith "Jakten på lycka" Will är en underbar skådis, btw !

Nu blir det att hoppa in i duschen och lägga sig och mysa framför en film =)



God natt

Dessa hårddiskar...

publicerat i
Jag har fått problem med min externa hårddisk...Igen! Nu funkar den inte alls. Den lyser och så men jag får hela tiden upp en ruta om säker borttagning av USB, men jag vill inte ta bort det, utan jag vill att externa ska starta upp.

Tror att jag har förstört den för igår skulle jag intstallera Voddler men hade inte tillräckligt med plats på i C:\\ hårddisken så jag tog och installerade programmet på den externa, kan det ha blivit något fel när jag gjorde så?

"Ledig" från skolan ett tag!

publicerat i
Hej!

Jag har nyss sett att jag inte har skola förrän v. 2 igen, skönt =). Eller jag har skola men eftersom jag läser både på distans och på skolan kan det vara rätt jobbigt när man måste gå på föreläsningar och samtidigt koncentrera sig på distanskursen. Men nu kan jag fokusera mig mer på en kurs bara.

Förresten, jag läser Juridisk översiktskurs som är väldigt spännande och Medie-och kommunikationsvetenskap =)


Vi har äntligen fått snö också, kanske blir en vit jul ändå, man kan ju alltid hoppas!

Vad ska man göra?

publicerat i

För en liten stund sedan fick jag ett mail från en Erik som äger ett företag i Sthlm. Han hade sett mitt CV på Arbetsförmedlingen och han söker några kandidater till hans företag. Det erbjuds först en praktikplats sedan finns det goda möjligheter till fast jobb =).

Vad jag ska göra?! Jag har skrivit i mitt CV att jag studerar för tillfälligt men kan avbryta studierna för eventuella jobb. Det är ett jobb som jag är intresserad av (Marknadsföring/PR).

Jag får fundera lite till innan jag kontaktar honom...

Ha en fortsatt trevlig dag alla bloggare!

Julpynt!

publicerat i Allmänt;

Nu har jag knäppt bilder på min julpyntning, det blev klart för några helger sedan men jag lägger upp lite bilder. Det är ju bättre sent än aldrig =)