Uppdatering - För tidigare inlägg!

publicerat i Allmänt;
Nu är man hemma från jobbet. Tänkte börja med att skriva klart angående det jag avslutande förra inlägget med
... ..

Fick ungefär 90 A4 sidor med repliker och det är mycket. Sedan är det en film som handlar om surfing så surf-slangen är man direkt inte ens vad vi på svenska. Sedan började man tänka att det skulle ta en jädrans lång tid om man ska skriva av alla repliker från hela filmen (på engelska då). Vissa ord förstår man inte ens vad som sägs. Men då fick man en smart idé. Laddade ner en engelsk undertext till denna film och öppnade den i ett bra program där man hanterar subtitles. Då fick man upp alla repliker på engelska - Då var det ju bara att byta engelska till svenska :). Tjänade in mycket tid där i alla fall. Har kanske 15 hela meningar på engelska till som ska översättas sedan är det de värsta kvar - Tima in tiden för repliken. Måste säga att timingen inte var bra på den engelska undertexten så där behöver allt fixas. Har gjort mycket av båda delarna. Ska se om man orkar fortsätta med de under kvällen här. Har en del att fixa nu - Fick hem en av Partylite's startpaket, Wiee! Hur mycket som helst. Men ska ta tag i det nu och kolla igenom alla papper.

Får se om man uppdaterar någonting mer sedan, har en del bilder att komma med :). Kram

Shame on ...

publicerat i Allmänt;
Shame on me. Det är inte sant hur dålig man blivit på att uppdatera. Hoppas detta mönster försvinner snart och att ni trogna läsare är kvar ;-). Sitter på jobbet och skriver nu på mobilen, får justera inlägget senare om de blivit en massa tok. Hoppas att allting är bra med er. Har nyss kollat mer på aftonbladet om de som hänt i Norge. Det är så fruktansvärt att man vill spy. Vilket otroligt hat en sådan människa måste ha. Mina tankar gå till de drabbade och alla de anhöriga!

Är så glad detta med partylite också. Trodde inte jag skulle få en beställning för 3500 (för att få startpaketen), men de visade sig att man är uppe i ca. 6800 kronor nu :-). Kommer även att lägga lite som en visning också nu när man kom upp i så mkt, täcker de en kvalificerad visning. Har räknat ut att om man skulle få ihop runt 700 kronor till kan jag boka som en annan visning. De ger bra erbjudande :-). Men är så nöjd som man kan bli. Har några till svar som väntar, kanske blir nå mer. Men det är så roligt för idag ska jag och tessan fixa med alla papper. De menas med att jag kommer bli en officiell konsult för partylite :-).

Om ni vill ha en visning så kontakta mig då! Jag kommer att köra på en mer annorlunda visning. Ifall man har en visning kommer jag inte prata så mkt, utan de närvarande kommer att få ta sin tid att kolla i katalogerna, lukta på dofterna och kolla på alla saker som jag har med mig. Lite kul om man skulle göra lite annorlundare. Tänkte mer på att de som varit på ljuspartyn tidigare får oftast höra samma saker. Även om de finns säkert andra människor som gör och tänker precis som jag. Men man får se :-). Ska göra klart visitkorten också.

Har haft fullt upp med att göra klart undertexten till en film. Kom på för snart en vecka sedan att man kanske skulle testa ett sådant projekt. Filmen jag gör den på har inte svensk undertext. Men det lär ju komma när man är klar med sin. Det är mer jobb än vad man kunnat anat. De består av många delar, exempelvis: först ska man skriva ner alla repliker och de är väldigt många. Fick ungefär 90 A4 sidor med repliker. Nu kallar jobb men uppdaterar ikväll. Puss

Trött

publicerat i Allmänt;
God morgon på er alla, hann inte med ett inlägg igår som lovat, sorry. Vet inte om det hinns eller orkas med att uppdatera ikväll efter jobbet heller, men då får de bli imorgon eller till helgen :). Är sjukt trött nu och ska bege mig snart till jobbet. Drömde så konstigt precis innan klockan ringde så ett under att jag tog mig upp :P. Kom även på att nu har man bott här i ett år och två dagar, tiden går fort :).

Ha en trevlig dag allesammans.

Kramar

Förlåt

publicerat i Allmänt;
Förlåt för dålig uppdatering, skäms. I morgon hinner jag nog med en uppdatering :). Puss!

Long time no seen

publicerat i Allmänt;
Nu har man inte hunnit med bloggning, eller har varit dålig rättare sagt. Haft någon typ av förkylning med feber, halsont. Men det bröt inte ut helt så det blir jobb imorgon iaf :). Fick även ett samtal idag så ska på en ytterligare intervju imorgon (försäjning). Hoppas det inte är provision som gäller där, eller det är alltid bra med provision men då vill man ändå ha en bra grundlön. Sedan som ni alla vet var det kaos igår, riktig naturkatastrof kan man väl kalla det, haha. Det var inte trevligt inte. Det värsta var nog att min bil blev fast och det har kommit in vatten som man försöker få bort riktigt nu.

Det var bara att gå ut för att kolla till bilen, blev 3 vändor, varar 2 av dom gick vattnet upp till knäna, brr! Kan fortsätta uppdatera imorgon om jag hinner mellan intervju och jobb. Annars kommer det uppdatering på fredag.

Porterkyckling

publicerat i Allmänt;
God förmiddag allesammans! Hoppas ni alla mår bra. Gårdagens 12 timmars pass gick fin fint. På eftermiddagen for vi ut till Bosvedjan för middag och vi assistenter blir alltid bjuden på middag också, så snällt och jämt så gott må jag säga. Har ätit Porterstek några få gånger och bara älskar det, men igår fick vi Porterkyckling och jag tror faktiskt att det var godare än Porterstek. Till det blev det sallad och potatisgratäng. Ska prova på att göra denna rätt imorgon. Jobbar till senare ikväll också men kanske hinner på affären efter jobbet, annars får man ta sig en prommis ner på Willys imorgon när man vaknar. Det är inte så mkt man behöver ha egentligen. Jag kan skriva receptet här och garanterar er att ni kommer att älska denna rätt.

Porterkyckling 4 portioner

1 dl soja
1 dl svartvinbärssaft
2 vitlöksklyftor
2 krm svartpeppar
1 köttbuljongtärning
5 enbär
1 flaska porter
4 kycklingfileer

Sås:
2 dl crème fraiche
1 dl matlagningsgrädde
spadet från grytan

Blanda alla ingredienser i en kastrull eller i en hög
stekpanna. Skär filéerna i ca. 2cm breda remsor. Lägg i och koka allt under lock 30–45 min. Ta upp kycklingen och gör såsen.
Servera med klyftpotatis, ugnsrostade grönsaker, broccoli etc.


OBS! Se till att göra extra sås, för det är såsen som är godast ;).

När man slutade 20.00 igår var man kvar i Bosvedjan och tänkte att man lika väl kan gå hem, vilket man gjorde. Det tog 40 minuter iaf, så det var skönt. När man kom hem var det bara att hoppa in i duschen och ta det lugnt, var rätt trött men somnade inte förrän sent, som vanligt. Fick en sovmorgon idag så :). Nu ska man göra sig klar och fixa lite saker, måste träffa Tessan en sväng och fixa nån lunch, måste även handla så man har middag på jobbet idag. Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag!

Puss & Kram

Ingen GF

publicerat i Allmänt;
Det blir ingen Gatufesten för mig ikväll har jag nu bestämt. Vill gärna gå men vet hur man blir: "Ska bara vara där en stund och det brukar alltid sluta med att man inte går hem på flera timmar." Lika bra att hålla sig hemma då. Hade man jobbat 8 h pass imorgon eller mindre såklart hade det inte spelat någon större roll om man skulle vara lite trött. Men ska faktiskt jobba 12 h och det känns inte så lockande att vara trött då :). Det hade ändå som sagt varit trevligt att träffa allt folk och vara ute i det fina vädret men man får ju prioritera ibland och jobbet kommer först!

Sitter och fixar alla anteckningar från juridiken, suck! Har säkert 150 sidor och ingen text ska vara på plats, känns som det kommer ta månader innan man kan börja plugga på riktigt, haha!


P.S Vill också gratta bästa Renée till hennes körkort. Hon ringde så glatt imorse. GRATTIS igen stumpan :)

Hoppas ni alla där ute får en underbar kväll på årets GF!

PARTYLITE

publicerat i Allmänt;
Har nyss meddelat, "igen" att jag vill börja sälja Partylite, alltså bli en konsult för detta företag. För att komma igång krävs det att jag ska göra en beställning för 3500 kronor under juli-månad för att få hem startpaketet. Har sagt till bekanta men har många kvar att kontakta, så hoppet finns.

Är ni läsare intresserad? Då kan ni alltid gå in på www.partylite.se och gå på "Våra produkter." Där finns  sommarkatalogen och vinter/Vår katalogen. Har även ett rea-blad som gäller endast under juli-månad. Kan skicka den till folk som är intresserad!

Har ni några frågor angående Partylite är ni mer än gärna välkomna att kontakta mig på:
[email protected]

Visitkort

publicerat i Allmänt;
Så där då var badningen klar, så skönt det kan vara! I går kände jag mig krasslig, med feber och sånt, sov inte alls bra natten till igår. Men idag känns det bättre och passade på att kolla om det fanns tvättid, vilket det gjorde. Började tvätta strax innan elva. Mormor ringde efter första inläggningen av tvätt och frågade om jag ville ta en prommis upp för hon skulle vara barnvakt åt kusinen. Gick upp dit efter andra ronden till tvättstugan. Det är jobbigt att gå de två långa backarna upp till Haga, speciellt när det blev så varmt då solen gassade, haha!

I morgon ska morfar ut till Birsta för att uträtta några ärenden så tänkte följa med han som sällskap. Har några dagar till att jobba denna vecka, har bland annat ett till 12 h timmars pass.

Tror jag nämnt om att jag vill börja sälja för Partylite, om det nu går vägen (måste få in beställningar). Har lagt ut flera kontakter men har inte så många kataloger men man får låna ut och ta tillbaka. Folk kan även kolla på
www.partylite.se. Har suttit lite med egna visitkort som man kan tänkas använda om man blir konsult. Har gjot några tester men vet inte vilken man vill ha. Ni kan gärna tycka till :). Ska göra det 100 % klart när man bestämt sig för en.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.

Vilken tar hem priset?


Nu blir det att sitta en stund till vid datorn för att sedan se en film. Ha en fortsatt trevlig tisdag.

Puss & Kram

Uppdatering

publicerat i Allmänt;
Uppdatering kommer om en stund, håll ut! Ska bara hoppa ner i badet nu så uppdaterar jag under kvällen :). Kram