Amour <3

publicerat i Allmänt;
Mina nya projekt. Tavlor av takpanna, canvas och trästickor :). Använt mig av servetter och gjort decoupage med dom.

Bästa pojkvännen <3

publicerat i Allmänt;
Jag har världens bästa pojkvän. Vet inte om jag sagt att jag har fått mitt alldeles egna pysselrum? Det är viktigt, haha. Det är inte nog med det, han har också målat rummet precis så som jag vill ha det. Det kommer bli så bra <3.
Jag funderar på vad man ska ha för möbler. Ska fundera på det riktigt, det måste inredas rätt då rummet är litet. Vill få ut det mesta av utrymmet. Jag har två lösningar och det lutar att jag köper två stycken vita Malm-byråer och ett mindre vitt skrivbord (har sålt sekretären). Kommer skriva mer om detta projekt.
 

Brandutbildning

publicerat i Allmänt;
Igår efter jobbet for jag hem till Tunadal och åt lunch innan det var dags att åka ner på stan och gå på brandutbildning som kommunen har anordnat. Intressant var det. Efter utbildningen for jag till Skönsberg och pysslade. Har kommit i en sån period igen och nu med andra projekt. Ska lägga upp ett inlägg på mina senaste alster. Stay tuned!

I made It

publicerat i Allmänt;
Jag har nu nått min målvikt och det är jag riktigt glad och stolt över om man får säga så. Har aldrig lyckats förut. Vikten är inte betydande för mig som jag nämnt tidigare utan det är hur jag mår. Jag mår bra men vill att magen ska försvinna mer. Har fuskat länge och har fått tillbaka mycket vätska av de snabba kolhydraterna men ska minska på det och se om det blir bättre. Ska också börja motionera varje dag.
Jag som inte skulle blogga på ett tag. Men när man skriver att man inte har tid så får man helt plötsligt det. Är i Skönsberg och har det lugnt så passar på. Har frivecka denna vecka men har jobbat extra på Birsta. Efter jobbet idag for jag in till staden och uträttade några ärenden.
 Skönt med helg!

Hassela

publicerat i Allmänt;
I söndags for jag och Timmy till Hassela och hälsade på mamma och Jim. Det var underbart väder och vi hade det jättetrevligt, som vanligt. Jag var rätt trött efter att ha jobbat dygn och kom hem på söndagsmorgonen och gjorde mig klar för att åka en halvtimme senare. Men man blir piggare av att vara ute så varför sitta inne, det blir ju inte bättre av det. 
Vi tog skotrarna och åkte runt, mamma och jag på en och killarna på den andra. Timmy och jag körde också lite. Vi promenerade och åt gott. En lyckad dag och en perfekt avslut på helgen.

En paus ...

publicerat i Allmänt;
Det var ett tag sedan sist. Det går inte bra med bloggandet men skyller som vanligt på att man har för lite tid. So much to do, so little time helt enkelt. Jag lever iallafall och det är roligt att så många fortfarande kollar in min blogg trots lite uppdatering. Jag kommer att ta en paus från bloggandet ett tag, på obestämd tid. Det kanske kan komma ett inlägg snart också, får se vad jag hinner med.
Som det känns idag har jag tre hem. I Skönsberg, i Tunadal och på jobbet (jobbar dygn och sover där). Det är omtumlande och stressigt men det innebär att det bara kan bli bättre. 
Min anställning på kommunen har blivit förlängt också. Har haft riktigt tur att jag fått den möjligheten :).
 

Sjukstuga

publicerat i Allmänt;
Här råder det sjukstuga igen. Jag har lätt att bli sjuk speciellt när jag fuskar med sömnen och maten men ska skärpa mig. Sov till 11 idag och ligger i sängen nu också. Jag blir så rastlös fort men bara att ligga i lugn och ro och se glad ut :). Måste tillfriskna till helgen då man kör 2 dygnspass.
Tråkigt inlägg men en uppdatering är en uppdatering, skulle ju bli bättre på det. Ska se en film nu och hoppas på att få sova inatt. Det gick inte bra inatt, hade en konstig huvudvärk, det ilade i bakhuvudet. Brukar aldrig ha huvudvärk. Kanske det är nåt sånt skit som går nu?
God natt och sov gott!

Shopping

publicerat i Allmänt;
 
 Häromdagen beställde jag kläder från Cubus och från HM. Gjorde en del fynd på rean, 30% off. Fick en fin slant i julklapp och passade på att förnya garderoben :).

Han gick ner på knä + Ett nytt år

publicerat i Allmänt;
Då har ännu ett år gått och nu börjar ett nytt år med nya möjligheter, nya mål och nya äventyr. År 2014 slutade fantastiskt. Jag spenderade dagen med personen som betyder mycket för mig. Vi åt en god middag tillsammans som bestod av porterstek, potatis och sallad. Till efterrätt blev det chokladmousse med bitar av vit choklad (med smak av jordgubb). Det var en underbar dag med god mat, mys och med en karl som gick ner på knä. Innan ni "missuppfattar" ska jag klargöra detta med att han gick ner på knä. Han överraskade mig med att gå ner på knä efter middagen och i handen hade en fin ljuslykta, formad som ett hjärta och där i låg nyckeln till hans hem, eller rättare sagt till vårt hem. Fint gjort och han är verkligen full av överraskningar,  vilket gör att jag älskar honom mer <3.
Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva en sån här mäktig känsla, att tycka om någon så otroligt mycket. Jag sade upp min lägenhet i förrgår och skrev under att uppsägningen får ske omgående. I värsta fall kan det det ta längre tid eftersom uppsägningstiden är på 3 månader men vi har redan börjat fixa iordning :). Efter en mysig nyårsafton var det dags för jobb. Nyårsaftonen avslutades på jobbet. Arbetade 22 och slutade 08:15 imorse.