Boka resa + Den enda norrlänningen + En träff med syster

publicerat i Allmänt;
Igår fick jag ett mejl med information angående tävlingen och det är sant. Jag ska tillsammans med tre andra göra ett eget läppstift tillsammans med Pernilla Wahlgren. Trodde inte att det var sant, att lilla jag vann av alla tävlande. Kanske bara jag som är från norrland, undra om det kommer att höras, haha. Skämt och sido. Vilken resa och vilken upplevelse det här kommer att bli. Hade tänkt ta med mig en kompis men bestämde mig igår för att ta med mig mamma <3. Hon ville gärna med. VI ska åka dagen innan så vi får mer tid i Stockholm och kan hitta på nånting. Har varit i kontakt med ena syster och jag ska möta upp henne om det passar sig. Det beror på när vi kommer ner. Hoppas det finns en lucka för det. Ska kolla upp tåg/buss/flyg och en natt på hotell. Vi funderar även på att ta mammas Dacia om det inte passar bra med tider.
Började fundera på vad man ska ha på sig. Jag vet, riktigt töntigt. Jag brukar bara ta på mig vad som är skönt och bryr mig inte så mycket men det här känns som en stor grej och då vill man ha något fint. Vad nervös man kommer vara. Vi alla ska börja med och fika tillsammans innan vi ska in på "labb" och göra läppstiften :).
 ... My lips!

Effekt

publicerat i Allmänt;
Mitt öga med en av alla effekter som finns på den nya mobilen.

Till Stockholm och träffa Pernilla Wahlgren

publicerat i Allmänt;
Som rubriken lyder ska jag till Stockholm i oktober och träffa Pernilla Wahlgren. Jag fick idag veta att jag vunnit en tävling som hon hade i samarbete med Oriflame. För att delta i tävlingen skulle man skicka en bild på sig själv med en motivering om vilken produkt som är sin favorit. 
Jag är fortfarande inte helt hundra om det är sant. Jag menar, man vet aldrig med internet idag. Jag mejlade tillbaka och tackade och sa att jag är gärna med samt att jag ställde några frågor som jag hade funderingar om.
Vilken upplevelse det skulle vara. Hoppas man får svar snart. Det är inte bara att jag ska träffa henne och åka till huvudstaden utan vi ska också få göra ett eget läppstift :).
Får se hur man tar sig neröver, hade varit toppen om någon skulle ner samtidigt. Jag vill helst åka ner dagen innan och sova en natt på hotell. Någon som kan tänkas följa med?

Möhippa

publicerat i Allmänt;
Vilken kväll det var i lördags. Tessan blev jätteförvånad och det resulterade till en lyckad möhippa :). Vi alla åt på E-street och sedan gick vi till Bettan och förfestade innan det var dags att gå tillbaka senare för dans och för att se Ständ Ut Blakk. Jag och Linda gick och pratade med Roger i bandet och frågade om han kunde fixa så Tessan kunde få gå upp på scenen och sjunga med dom, det var inga problem. Roligt!
Inväntar mer bilder från helgen. Återkommer med dom senare.

Samsung Galaxy S5

publicerat i Allmänt;
Idag efter jobbet hämtade jag hem min nya kärlek - Samsung Galaxy S5. Jag tycker om Samsung och kommer förhoppningsvis bli lika nöjd med denna som med tvåan jag haft tills nu. Kände att jag vill ha en bättre kamera för att ta bra bilder på bland annat sakerna som jag gör (Cindy Design). Har en digitalkamera men den har jag i princip bara när jag reser. Den här mobilen är också vattentät och dammtålig vilket är kanon.
Har haft fullt upp de senaste dagarna. Jag jobbar och står i. I söndags bakade jag fröknäcke och chokladpraliner och gick över till kollegan som beställde det. Vi pratade lite sedan gick jag över till Sandra som ville bjuda på middag. Det blev jättegott. Det blev paj med dressing, sallad och vitlöksbaguetter ♡.
Imorgon ska jag åka till en annan vårdtagare inom kommunen och känns det bra ska jag få inskolas :). Spännande! Jag kommer också att uppdatera om helgens festligheter i ett annat inlägg.
Igår kväll beställde jag hem lite saker till mobilen!
 
 
Får nog hem sakerna imorgon.

Tankar, utgång och jobb

publicerat i Allmänt;
Idag har det varit en bra dag på jobbet, som de flesta andra dagar. Har varit på jobb i Härnösand och idag var vi i Sörberge. Det går jättebra. Snart tänkte jag sätta igång med städning här hemma och fixa några nya beställningar. Ska tända en massa ljus och ha det mysigt också. Visst är det härligt när man kan börja tända ljus tidigt nu när höstmörket kommit?
På lördag kan det vankas utgång med några kollegor. Vi funderar på att ta en sväng på E-street. Såg att Ständ ut Blakk ska vara där också, var ett bra tag sedan jag såg dom sist. Jag bara längtar till att få slå klackarna i taket. Ska ringa till kollegorna imorgon och kolla läget.
Annars är det rätt lugnt. Det har varit en hel del tänkande för min del de senaste veckorna, så illa att jag mer eller mindre tappat bort mig själv i vissa saker. Vet inte vad jag vill, vet inte vad jag känner. Som jag brukar säga; även om det är "positiva" saker som händer kan det bli outhärdligt på sikt iallafall. Med lite tid så löser det sig.
Jag i söndags när vi firade morfar!

Morfar 75 år

publicerat i Allmänt;
 
Igår hade vi det mysigt när vi firade morfars 75 årsdag på Dragon House. Han var så stilig så. Vi blev bjuden på helgbuffén och den var helt gudomlig. Jag åt som jag aldrig sett mat förut. Rekommenderar den verkligen.
Tack familjen för att ni är ni! Älskar er.
<3

... dessa karlar

publicerat i Allmänt;
Jag har det riktigt bra och bättre har det blivit när man börjat jobba på Ocab som saneringstekniker. Det är en riktig gottgruva när man får arbeta runt alla dessa karlar. Det är ett tungt jobb men man får sig några goda skratt varje dag, dom är bra härliga och kan verkligen få en att skratta. Kan verkligen inte klaga, haha. Jag får också gratis träning som jag brukar säga, man rör sig hela tiden och hela dagarna. Underbart.
Det har gått bra på jobbet den här veckan och så skönt med helg. Ikväll verkar det bli lugnt och imorgon blir det att åka till Matfors och fira lilla kusin Vilma, som blir hela 8 år. Stanna tiden tack. På söndag ska hela släkten ut på Dragon House och äta en senare lunch med morfar som fyller år på tisdag. Sedan får man se vad resten av helgen har att erbjuda. Vad ska ni hitta på i helgen?

Ljusgjutning

publicerat i Allmänt;
 
 
Igår efter jobbet gjorde jag lite ljus. Provade att gjuta i ett glas. Trodde det skulle bli "löjligt" i det här glaset men det blev faktiskt riktigt bra. Ser finare ut i verkligheten. 
Dekorerade också en tändsticksask med en servett. 

Shopping

publicerat i Allmänt, Shopping;
Mysstrumpor och söta ljus!
 
Fick en av mina favoritblommor av mamma, ska göra någonting fint med den.
 
Söta kakburkar.
 
En av mina favoritdofter
 
Köpte 3 stycken kalligrafipennor. Ska sätta mig snart och lära mig "konsten att skriva vackert", haha!
 

Tusen tack ♡

publicerat i Allmänt;
I år blir det att ta skoterkortet, var på väg förra året men det blev inte av. Det lockade ännu mer nu när Jim har köpt en helt ny skoter till mamma :). Ska vara mycket i Hassela hos dom i vinter. Älskar att vara där, älskar Afterski.
Imorgon vankas det jobb och arbetsintervju, håll tummen för mig. Nu när man ska jobba på Birsta ska jag passa på att shoppa lite. Det kommer bland annat bli lite saker för pyssel. Det är jätteroligt att beställningar rullar in. Tusen tack till er alla som ger mig möjligheten till att göra det jag älskar ♡ Cindy Design.

Här går det undan ..

publicerat i Allmänt;
Är nästan lite svettig, vilken intensiv timme. Först får jag ett samtal om att jag ska på en arbetsintervju på Ocab på måndag, sedan ringer en tjej och vill komma och kolla på surfplattan. När hon är här ringer mobilen men jag svarade inte. Hon köpte plattan och när hon åkte ringde jag upp det missade samtalet och då är det en kille som vill köpa mobilen. Är det inte härligt så säg? Ska till stan imorgon med mobilen. Annonserna lade jag upp på Blocket idag, det gick fort.
Mellan allting fixar jag med några beställningar, här går det undan :). Jag har också startat Cindy Design på Facebook som en rolig grej. Ska göra klart det. Har efterfrågningar om mer bilder och prislista.

Jag ger upp dejtsidorna ...

publicerat i Allmänt;
Då var vi här igen. Karln ger sig inte och det resulterar till att jag ger upp. Inge mer dejtsidor för min del. Vissa killar hittar en på ett eller annat sätt har jag upplevt och det bästa är att hålla sig ifrån allt.
Jag har sagt det förut och säger det igen, jag är inte ute på dejtsidor för att få bekräftelse utan för att hitta den "rätta".  Hur killarna än uppmuntrar mig, lockar det inte. Många tjejer vill ha den uppmärksamheten men när killar skriver att dom vill att jag föder deras barn och så vidare är mer skrämmande, speciellt när dom är helt seriösa.
Det finns andra killar som inte heller ger sig men orkar faktiskt inte gå in på det. Jag får helt enkelt hitta den "rätta"  på annat håll och känner mig nöjd med det :). 

Mys <3

publicerat i Allmänt;
Jag myser och har det gott. Har precis kommit ut från duschen och nu är ljusen tända <3. Ska snart lägga mig och se filmen "Never talk to strangers". Det är bara en thriller men den verkar rätt kuslig. Hade varit trevligt med lite sällskap men får hålla mig till Mr. Pillow ;).

Cindy Design beställningar

publicerat i Allmänt;
 
 

Det går framåt med min hobbyverksamhet. Det är jätteroligt. Har fått beställning på beställning och mer kommer det att bli. Har redan fått stamkunder och det kan inte bli bättre. Fått fler beställningar av mina saker som kunderna ger bort i presenter.
Idag mellan springandet till tvättstugan har jag gjort två plåtar med fröknäcke och chokladpraliner. Gjorde pralinerna med vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad.
Hyresvärden har varit här och bytt filter till fläkten. Min var så äcklig och dom har sagt till andra jag känner att man får kosta på filter själv men det gjorde dom gratis, man tackar.  Nu ska fixa klart tvätten och sedan blir det att städa. Mår inte helt toppen ännu, ingen ork alls men kör på ändå. Funderar på att ha SPA ikväll, vad skönt och tända en massa ljus och lägga sig i en renbäddad säng ikväll <3.

God sallad

publicerat i Allmänt;
 
 Gjorde mig den här goda salladen för några dagar sedan. Idag ska jag prova på någonting annat gott. Ska steka bacon, zucchini, broccoli, blomkål, paprika och hyvla morötter så att det blir som pasta och detta ska serveras med en klick pesto basilika.