Kalender

publicerat i
Jag håller på att göra en "framsida" till min nya träning och matkalender, hehe. Fick idén igår att det kan vara bra att skriva vad man ska äta och vad man ska träna i en kalender (dag för dag) istället för att ha en massa papper. Idag efter jobbet for jag till Citygross och hittade en kalender där man kan sätta dit sin egen bild. Tänkte därför ta en bild som passar och som kanske har en motiverande text. Har några idéer på samma bild men vet vad eller vilken det blir. Det behöver inte vara någonting speciellt men det ska ändå vara något bra.
 
Det är jobbigt att man inte fått tid att gå igenom träning och matschema, men mycket stress försvinner när det är klart. När man väl är ledig så ska man fixa alla andra måsten. Men nu har man tagit ett steg närmare. Det låter överdrivet med en kalender för dessa saker men allting handlar om Cindy Nilsson och rutiner?! Det går liksom inte ihop. Har man någonting man följer eller i detta fall man läser om vad man ska göra/äta denna dag så faller det in som i rutiner och då flyter det på sedan. Minns nu vad jobbcoachen sa? Att jag skulle fokusera på rutiner i vardagen och det är inte lätt i detta jobb när man jobbar olika pass var och varannan dag heller. Har inte haft vardagliga rutiner på år och dar och det är inget man ställer in kroppen på, bara så där - DET tar tid!
 
Tänker inte skriva så mycket mer utan ska fortsätta lite med kalendern innan det blir dusch och en film. Lägger upp några bilder. VIlken tycker ni?
 
 
 

 
 
 

Hmm, märkte att det ser ut som en "bok" och att bilderna är riktigt snarlika, haha!
 
Mer bilder kommer sedan.
 
Kramar!
 

Kommentera inlägget här :