Tack!

publicerat i Allmänt;
Jag vill tacka alla för en jättetrevlig kväll igår. Kvällen hade mycket att erbjuda. Framförallt trevligt sällskap, god mat, dans, sång och lekar. Det som slog allt var nog den "visslande leken." Vi delade upp oss i ett tjejlag och killag, och det gick ut på att en i varje lag skulle dra en lapp där det stod en låt som man skulle vissla. Trodde vi alla skulle garva ihjäl oss, speciellt när mamma, jag och moster inte kan vissla. Vi fick ingen poäng där, eftersom ingen kunde lista ut vad vi visslade, haha! Sedan körde vi "stolsleken" och alla har nog mer eller mindre blåmärken idag, så som man klämde sig.

Eftersom det var 80-talstema hade man listat ut att det skulle bli tonfisk och ris till middag, men ack så fel vi hade. Det blev nämligen en riktig tacobuffé. Jag var nykter igår och de visade sig att jag skulle vara chaufför också. Men det var ju trevligt. Andra gången man kör mörkerkörning, fast igår var det en "riktig" mörkerkörning. Var inte så speciellt sist när man skulle hämta mamma på travet, det är ju gatubelysning hela vägen. Men i natt när man for från Rännö till Granloholm var det mindre bra belysning, så fick använda helljuset för första gången i mitt liv :P.

I dag har man varit hemma och surrat i telefon och städat. Tog en promenad med Tessan till City Gross förut och handlade lite smått och gott. Köpte nå Smoothie-mix och en juice som man kan mixa tillsammans. Blir inget sånt i kväll utan får ta sig vitamin-coctailen till frukost i morgon. Ska upp tidigt imorgon och besöka Mödravården och sedan göra några ärenden på stan. Får se om man tar en tur till Birsta också.





Nu sitter man och kolla på filmen "I am legend" den är så bra! Hur har eran helg varit?

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :