CPR

publicerat i Allmänt;
Sitter nu vid datorn och kollar på alla möjliga klipp och internetsidor om CPR. Är intresserad av sånt och det är viktigt att kunna, till och med i vardagen. Har tänkt många gånger att det kan hända nåt när man är ute, någon som sätter i halsen eller får andstopp bara så där, då kan det vara bra med att ha dessa kunskaper eller hur? Har kontaktat "Räddningstjänsten" för att se om dom fortfarande ordnar kurser i CPR.

Tycker det är viktigt att kunna uppdateras i det här, har gått en sån här kurs förut men saker och ting ändras. Tycker också det är viktigt när man arbetar som personlig assistent + att jag har nu sökt flera au-pair jobb då vill man vara beredd ifall det händer någonting när man kommer ta hand om småbarn!

Man kan inte få för mycket kunskaper i det här ämnet, alltid bra att förfölja och gå igenom det ofta för att kunskaperna ska sitta på plats.

Kollar mycket på Baywatch också där man får se de här ofta (dock har de ändrats med inblåsningar osv.) men det är alltid spännande att se ;).

Ikväll blir det bara lugna gatan, ska försöka somna i lagom tid så man orkar ta sig upp imorgon för att åka ut till gummsan!


Bilden är lånad från Google.se

Kommentera inlägget här :