"Var sak har sin tid"

publicerat i Allmänt;
Känner att jag blivit så djup, fast jag är en känslig människa, väldigt känslig men alla känslor just nu är överväldigande. Det har hänt så mycket på så kort tid. Har inte hunnit bearbetat saker. Känner smått panik vissa dagar, förstår inte att det ska komma nu.  Har iofs haft fullt upp en längre tid med att kolla på lägenheter och allt som hörde det till och har med det inte haft tid på månader att fundera. Hade på känn att allt skulle komma när det börjat lugnat sig. Det bästa är att bearbeta saker och ting på en gång när det händer men ibland har man inte ork till det eller inte "tid".
Har bott in mig i lägenheten men känner inte för att jag kommer till ro helt förrän om flera månader, men ska inte stressa. Var sak har sin tid brukar man ju säga.
Jag är otroligt tacksam för alla underbara människor som jag har runt omkring mig, men trots det saknas nånting för att fylla det lilla tomrummet. Men som sagt, var sak har sin tid. Ingen stress, utan just nu är det skönt att bara vara , även om det är tungt.
Funderar på att ta bort Facebook också, jag är inloggad onödigt ofta men det har blivit som en vana . Har haft tanken länge men inte kommit till skott. Det är roligt att ha det för att lägga upp saker man gör och för att se vad andra gör. Men jag är mer för att man kan socialisera sig med folk genom att ringa varandra eller träffa varandra istället och hålla sig uppdaterad på så vis. Det är ju trevligare.
Facebook har olika betydelse från folk till folk. För mig är Facebook stort och väldigt personligt. Tycker Facebook förstör mycket, både vänskap och förhållanden. Får se om man raderar kontot inom en snar framtid.
Ligger just nu i sängen och ser på filmen "Jakten på lycka". Underbar film. Kände för att se den för att kanske grina en skvätt. Skulle vara skönt helt ärligt. Det kan göra mycket att bara låta det få komma ut.
Med det här säger jag god natt och sov gott mina kära läsare.

Kommentera inlägget här :