Selånger marknad

publicerat i Allmänt;
Årets marknad var också mycket trevlig. Jag, mamma och Jim var där precis vid öppning, kl 16 och jag var hemma vid 22.45. Tess och hennes mamma  med syskon kom och fikade/åt med oss, sedan träffade jag Tessan och Alex som kom och satt med oss en stund. Senare träffade vi Fredrik, Nina och världens sötaste Isabell <3. Man stöter alltid på någon. Senare mötte vi upp Maria och två av hennes barn (grannen som jag växte upp med).
Jim ringde till hans kompis Richard. Det slutade med att vi bara gick tillsammans med Jim en sväng. Resten av kvällen gick jag och mamma mest själv medan grabbarna satt i öltältet. Det var LIVE musik där och två riktiga talangfulla killar sjöng covers.
Mamma handlade en massa saker och jag fick med mig lite hem också. Det var så roligt. Mot 21-tiden började vissa stånd att lägga ner och jag och mamma gick till grabbarna för att dricka kaffe, prata och lyssna på musiken. Jag och mamma hade inte hittat strumporna som Jim ville ha så vi nämnde det för han, men då sa han om vi kunde gå igen och bara köpa strumpor med olika motiv. Det kunde vi göra. Jim gav mamma 300 kr fast strumporna bara kostar 100 kr för 16 par. Mamma frågade om vi skulle köpa strumpor för alla pengar eftersom annars skulle bara en hundring räcka. Då sa han bara, nej men köp nånting annat, Cindy kanske behöver nåt, haha. Han är så söt. Det slutade med att mamma köpte en fin handgjord ljuslykta och jag köpte några strumpor och hjortkorv med vitlök-smak (så gott) och självklart köpte vi strumporna till Jim.
Jag handlade de söta plåtburkarna och tjockstrumporna ovan, chips, dekorationskulor som man fyller med vatten så att dem sväller (köpte sådana för två år sedan också). Jag och mamma handlade även julkort, 1 krona styck, haha. Köpte ett par grön-turkosfärgade tjockstrumpor till. Det var 2 par för 50 kr. Motivstrumpor har jag mycket av så därför köpte jag inga sådana i år. Det räckte med de två par tjockstrumpor sedan de tre ankelstrumporna (sport, jättesköna) som jag fick av Jim. Mamma och Jim skulle ändå bjuda mig på saker och ting fastän jag precis fått sängen på 5000 kr. Jag sa att jag vill betala själv men icke.
 

Kommentera inlägget här :