Sådär

publicerat i Allmänt;
Sådär, är klar med allt för imorgon. Höll på igår och idag att organisera för morgondagens stambyte. Vet vart allt är och har saker och ting nära till hands, så gott som det går. Duschen och tvättning av håret återstår men det ska jag dryga ut med ett tag till, haha!

Har fixat en korg för duschsaker, en låda för "munvård"och en påse med tvål och toapapper. Har också plockat undan i princip allting från diskbänken. Det är bara diskstället kvar men får vänta med det tills att disken torkat. Har också varit ut till förrådet med mer saker, bland annat allt från linneskåpet. Har fullt med handdukar, badlakan, dukar, plädar, kuddar, gardiner och sängkläder där. Lika bra att packa ner allt för att slippa tvätta allt det sedan.

Fick trevligt besök idag också. Mamma och Jim kom på en kopp kaffe och surr. Vi tre ska åka ner mot Ullared snart. Dom ska handla en sak några mil från Ullared och jag får följa med om jag vill, dom kommer bjuda på boende :). Vi kommer vara borta över en helg. Det blir antingen om två helger eller flera, flera helger framåt. Dom har inte fått klartecken ännu, när det är klart kommer vi veta vilken helg som är bäst att åka.

Ska fortsätta med "underbloggen" innan det är dags för dusch och teve. Ska se till att somna i tid för dom kommer vid 7 imorgon. Ska verkligen NJUTA av dusch-stunden ;).

Kommentera inlägget här :