X-mas

publicerat i Allmänt;
Det blev en bra tur i dag. Jag och Tessan började med DollarStore och vi var där runt två timmar. Sedan for vi till Willys och handla lite, det slutade med att vi åt baguette med dallassallad och skinka till lunch, får inte glömma att vi drack julmust till. Tessan gick hem för en stund sedan så här sitter man med datorn i knä. Ska gå ut med soporna och städa undan lite för att kunna njuta av en varm och skön dusch och tända en massa ljus. Till middag var det tänkt att äta bakpotatis med egengjord skinkröra men eftersom det blev macka till lunch kan jag äta upp pizzan till middag. Nacho pizzan var riktig god och ser fram emot middagen, haha!

Nå, det blev en slant som gick åt för shoppingen på Dollar, men bör tillägga att det var inget skit och onödigt man kom hem med, haha! Är mycket nöjd över köpet, fick mycket för lite pengar om man säger så. Kunde handla ihjäl mig om det var möjligt och man hade haft pengar. När man gick runt bland julsakerna fick man en ordentlig julstämning, både jag och Tessan ville börja julpynta och julbaka nu :P.

Detta kom jag hem med


Älskar dessa tomtar, 50 kronor


Jättefina gardiner, kanallängder, 100 kronor


Jao, som ni ser ljuslyktor. Har velat haft sånna här länge och nu hittade man dom för ett riktigt bra pris. 60 kronor för båda.


Dekorationssand, 10 kronor styck


Skrubbhandskar, 10 kronor. Får färska pärer nu så är bra då att skrubba



6-dels set med diverse köksspadar, stekspadar osv. 20 kronor



Borste för bilen i vinter, 20 kronor


Skrapa till bilen, 10 kronor


Aceton, 10 kronor


Sköljmedel, 2 för 30 kronor


Häftig löpare, 50 kronor. Den ska mamma och Jim få. Tycker den var häftig och den skulle göra sig bra på övervåningen i spelrummet :)


Trodde det var en textilduk men det var av papp. Ska se om det blir snyggt med detta i såfall köper jag en riktig vaxduk, 30 kronor

Nå, vad tycker ni? Inte mycket onödigt skit ;)?

Puss

Kommentera inlägget här :