Thailand

publicerat i Allmänt;
Nu har man skickat iväg ett CV, ända till Thailand. Det är ett försäljningsjobb och jag märkte att man skulle ha erfarenhet av försäljning + att ansökan publicerades i början av oktober och det stod inget sista-datum så då kan de redan ha hittat någon! Men man har ju ingenting att förlora. Men mamma tyckte inte om det. Fick till svar: VA? Så långt bort, mammas det går inte. Haha, men det ska bli spännande!

Har precis ätit upp middagen, blev tacos utan färs, haha gott ändå! Väntar att klockan ska bli 18 så  man kan se serien "Dokumentär: Mord" det är verklighet, därför mycket intressant. Har som sagt fixat klart allt här hemma mer eller mindre. Ska se om det är något mer man kan göra medans man ändå är igång.

Just ja, Magnus hörde av sig förut och nu har pärlan fått ett besiktningsdatum. Hoppas bilen går igenom. Ska även åka till verkstaden och sätta på vinterdäcken.



Nya våffeljärnet, 169 kronor på Rusta



Borttagningen av spånskivorna bakom tv-bänken. Trodde det skulle vara svårt men det var det icke, bara att skruva bort, ta bort och skruva tillbaka.



Chokladpuddingen, mumms!

Ciao, Ciao!

Kommentera inlägget här :