Tandläkaren

publicerat i Allmänt;
I morse bar det av till tandläkaren. Skulle laga ett hål som tydligen var stort. Fick bedövning så det stod härliga till, fy f*n rent ut sagt vad obehagligt det var. Bedövning är inte trevligt alls men idag bedövade dom underkäken så hela vänster sida kände man ingenting på, till och med tungan och svalget var bedövat, har ni varit med om något liknande? Det var i alla fall inte roligt, man kunde knappt svälja! Men tur är det släpper det på några timmar.

Efter tandläkaren tog jag mig en skön promenad hem och fikade lite grann innan det var dags att börja tvätta kl 11. Men det gick jättefort. Hade tid 08.10 men kom inte igång förrän närmare halv nio. Kvart över nio var man hemma igen.

Resten av dagen har varit lugn. Plockat ihop och bäddat rent i sängen. Ska hoppa in i en dusch nu och dippa lite grönsaker eller lite lite tacochips ;). Så himla sugen på allt just nu så det är nå hemskt! Men men det är ju så det ska vara, allt kan inte vara lätt.

Ska se filmen "The Mist" klockan nio på elvan. Har ni sett den? Den är faktiskt bra, ska krypa ner och småkolla på den igen. Skönt nu med "sovrutiner" också, lägger mig i tid och somnar skapligt tidigt och upp med tuppen. Underbart!


Ha en fortsatt trevlig "lill-lördag." Puss och kram

Kommentera inlägget här :