Dessa maskiner

publicerat i Allmänt;
Dessa tvättmaskiner! Tror ni på sjutton att maskinen centrifugerade? Nopp det gjorde den inte. Hade två tjockjackor och en kofta och det bara droppade. Bara att ta hem den så nu hänger dom och droppar ovanför badkaret. Men man ger sig inte, så körde igång en 60 tvätt efter, men då var det inga problem. Slog av maskinen helt och slog igång den igen så maskinen måste ha fått ett tuppjuck bara. Man märker också att man fått nya kläder eftersom det är mycket 30 och 40 tvättar. Trodde jag inte skulle hinna med allting. Men nu har man tvättat sängkläder, alla kläder, handdukar/badlakan, grytlapparna, jackorna och hann stoppa in hallmattan och badrumsmattan. Maskinerna är klar om en halvtimme men har kläder i torksskåpet och torktumlaren så går dit senare.

Har sprungit två gånger extra i dag (än vad som bruka behövas). Tycker det är jobbigt så försöker göra allt så snabbt som möjligt och ta in tvätten som är blöt och hänga inne. Men nu har man tänkt om: Det är ju bra att få springa extra eftersom då får man röra sig, haha! Blir ju 1-2 gånger till man ska dit.

Sedan ska man ta tag i städningen, brukar göra det i samband med att man tvättar men nu när man får springa så ofta inpå hinner man inte göra mycket. Ska göra igång med det så det är klart innan middagen eller innan kvällen framför teven börjar. Mysigt med nystädat, nytvättat, nyduschat och tända en massa ljus!

Ska hänga upp den tvätt som inte ska torktumlas, sedan dags att gå ut igen.

Kommentera inlägget här :