I spindelns nät

publicerat i Allmänt;
Hej hopp! Hoppas allting är bra med er. Själv sitter man och spånar på dessa projekt igen. Var hemma vid halv fyra idag efter att ha spenderat dagen hos morfar och hjälpt han med huset och bilen. Orkade först inte att åka efter en sömnlös natt med magmunsproblem men morfar blev mycket, mycket besviken om jag inte skulle komma så han blev arg till och med och det mådde man inte bra av =/. Fick dåligt samvete så släppte tröttheten och magproblemen och for till Stöde, stackars morfar. Det gick jättebra och han var så nöjd så :).

Det kommer ändå inte bli en tidig kväll ikväll heller för ska se filmen "I spindelns nät" som börjar 22. Har sett den en eller två gånger förut men den är riktigt bra, har ni sett den?

I morgon blir det nog Birsta ändå, Tessan ville följa med också så man får se vad som händer. Känner att det skulle vara skönt att få kolla runt på allting som man eventuellt behöver till alla projekten man påbörjats, speciellt köpa en lämplig spånskiva så man kan fixa den (måla, kapa). Tror ni att personalen på exempelvis Bauhaus eller Byggmax sågar ut bitar till en? Fick nämligen en spånskiva av morfar och det gick inge vidare för jag förstörde min lilla såg ;). Inte nog med det så kommer det att bli svårt att såga perfekt själv och skulle behöva hjälp. Det bästa är då om man får hjälp på plats. Jim har alla möjliga maskiner och verktyg men vill ju inte fråga han när saken är till han. Han skulle nog kunna lista ut vad de ska bli, hehe!

Åter till projekten, kramar!

Kommentera inlägget här :