Sista droppen .....

publicerat i Allmänt;
Sista droppen kaffe ska nu ner för imorgon händer det grejer. Det är dags för Cindys nya livsstil ;). Nu har ni fått läst en del om det men nu har jag slagit näven i bordet och ska kämpa. Det handlar inte om vikten i första hand utan för magkatarren och dess problem. Det kommer bli jobbigt att bara ändra om kosten, se till att göra annan mat och utesluta saker som man älskar: Kaffe, lök, vitlök, choklad m.m. Choklad kommer vara den största kampen men ska inte överdriva så man lessnar utan får hålla sig eller bara köpa sig någonting litet. Kanske dags att börja med "Kexchoklad-dieten" igen, haha! Nej nej men det är maten först och främst. Har ätit och druckit det man aboslut inte ska äta och dricka.

Men nu har man fått ordning på planeringen och ska skriva ut allting imorgon. Har även gjort matschema för hela denna vecka (start imorgon, måndag). Frukosten kommer bli en riktig frukost, inte bara en hårdbrödmacka med lite smör och lite vatten (fängelsemat, I know) men har ätit så lite i många, många år. Men nu har man äckel yoghurt och fil på schemat, blä. Men man får lära sig att äta det. Ska lägga ner päron, bananer, bär och branflakes eller liknande. Kommer även ha 5-6 mål om dagen. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och eventuellt kvällsifka som jag haft ätit så långt jag kan minnas. Ska klämma in några promenader på veckorna också :).

I går var det med mysigt med att åka till Gudmunsbyn för att kolla på ett litet föl som bara var en vecka gammal. Hade sånt underbart väder. Tessan hämtade mig här sedan for vi dit och träffade massa andra folk. Sedan när vi kom hem parkerade vi bilen och tog med oss Alex ner på Sibylla för att äta. Nu måste man ju få frossa. Sitter även med kaffet nu och choklad ;).

Ikväll blir det film vid 21 sedan sova. För imorgon ska man se till att komma upp i tid för att ta bilen eller cykeln på affären och handla hem den fräscha maten, sedan baka dinkelbröd, gå på bibblan och skriva ut alla papper. Sedan på onsdag tror jag det är ska man på utbildning på sjukhuset igen :). Bjuder på diverse bilder. Ha en fortsatt trevlig söndag.

 

 

 

 

Kram!


Kommentera inlägget här :