Haha

publicerat i Allmänt;
Haha, läste precis igenom det snabba inlägget som skrevs imorse då man var mer död än levande. Såg att det var konstigt skrivet ;). Nu sitter man och taggar för Criminal Minds. Har varit en fullspäckad dag igen. Som ni redan vet var det att skynda sig iväg och köra till mormor. For direkt till Tessan för att vi skulle bege oss till stan, Timrå och avslutade äventyret på Willys i Birsta. Man precis hem när det började ösregna ner. Man fick i sig lite lunch sedan har man inte gjort mycket alls. Känt mig dålig idag med, men känns bättre nu så hoppas man klarar sig från förkylning.

Tessan kom hit en sväng förut och vi satt och surrade och såg Tsunami-dokumentären. Efter att hon gick hem har man suttit vid datorn. Har kollat igenom juridiken också. Måste ju göra tentan men har lagt den på sidan i över två år, inte bra.

Det blir ingen stuga imorgon eftersom det inte blivit klar helt med renoveringen så vi blir i huset i Matfors istället allihop :). Vi ska inte vara där förrän senare men får se om man åker tidigare eller inte. Men det ska bli trevligt. Verkar som det blir lugnt för de flesta.

Tände ljusen förut. Det brinner så fint så!


Kommentera inlägget här :