3:e Advent

publicerat i Allmänt;
Idag är det dags att tända det 3:e ljuset, så mysigt! Har precis ätit frukost och det fick bli två hårdbrödmackor med peppar salami :). Kommer vara en aningens trött idag skulle jag tro, såg på teven till efter fyra i natt. Började med att se filmen jag skrev om i tidigare inlägg. "Funny Games U.S." Den var bra och man ville fortsätta att se klart den. Mycket psykologisk film och man blidde förbannad på på snorungarna men dom spelar då som titeln speglar - Ett spel! Såg även filmen "Mirrors" härom natten och den var äcklig men dock så overklig som det kan bli, men den var okej. Slutade med att man var tvungen att gå på toaletten men kunde inte kolla i spegeln och man fick springa från toan till sängen, haha! Ska inte se sånna filmer själv.

Efter filmen igår var det dags att sova men låg och vred mig ett bra tag sedan så man slog igång teven igen och då verkade gå en bra film på teven. Då gick det en film på trean som verkade vara en romantisk komedi men kollade på tablån och filmen hette "The Craiglist killer" och var en thriller. Mycket bra var den så kollade klart på den, sedan följdes det av "2 1/2 män". Sedan blev det natti natt.

Kommer lägga ut bilder från gårdagens shopping senare. Detta inlägg tog tid, har surrat i mobilen men nu är det klart för stunden :). Ha en fortsatt trevlig 3:e advent!

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :