På bättringsvägen?

publicerat i Allmänt;
Hoppas man är på bättringsvägen nu. Inge mer näsblod (hoppas det inte blir nå mer). Sedan är man feberfri idag också. Men det kan vända lika fort, har bara varit sjuk sedan i tisdags och bruka ligga en vecka med förkylningen. Men är uppe på benen idag iaf och orka sitta vid datorn. Därför uppdaterar jag lite grann nu. Har till och med varit på Willys och handlat med Sandra, blev även en Sibylla-tur. Har varit så hungrig i flera dagar och bara levt på varma koppen och halstabletter så var skönt att få i sig lite mer matigt, om man kan räkna Sibylla som det ;). Men ångrade det precis nu, hostar nästan upp maten. Bara jag får behålla det annars var det ju onödigt, haha!

Vet ni vad som mer fick följa mig hem idag från affären? En Bingolott. Tänkte spela på söndag. Även om man är dålig kan det vara lite uppfriskande att spela lite. Planerna för spåkresan kan bara bli av om man vinner pengar så då kan man spela lite och hoppas på storvinsten. Är skönt nu när det är Premiär och bara en timme. Tänkte försöka spela en gång i månaden som man vore 60 år men man vet ju aldrig, det skulle väl vara fler vinster nu också?



Känner att detta blir vinsten!
Vad tror ni om: "Cindy surfing on the waves in Cape Town"? ;)
Surfbilden är lånad från google.se


Har inte hunnit lägga upp några bilder som jag köpt/fixat klart, här kommer dom

Det blev perfekt med det här på diskbänken. Diskborste, disksvamp, diskmedel och en propp i slasken.
Allt-i-ett, perfect.


Det ser ut som detta skulle kunna vara samma serie som badrumsetet ovan. Men denna är från Boom och setet från Jysk.


Köpte även denna bok förra veckan, pefekt för PartyLite. Det var ett urklippt hål på omslaget av boken så då passade bra att klistra på "PartyLite"




Såg även att på andra sidan fanns det en ficka, det passar perfekt för mina visitkort ;)


Man kan skriva två kategorier har bara hittat på en: "Bokningar." Ska fixa en bra penna, för har testat men färgen fastnar inte.

Nu orkar jag inte uppdatera mer, håller på att hosta sönder, blä! Ha en fortsatt trevlig Fredag.

Kramar

Kommentera inlägget här :