Bored

publicerat i Allmänt;
Hoppas att allt är bra med er och att ni inte blåst bort :). Jag sitter och längtar till att klockan slår 17 så man kan få börja göra helg. Det går så segt när man inte har någonting att göra. Det är hemskt, det känns som jag varit på jobbet i 10 timmar men bara varit här i 6 timmar. Me dagen tar ju slut nån gång så, haha! Om en timme kommer det börja röra sig mer här, så då kanske tiden går fortare.
 
Igår efter jobbet blev det lunch och sedan en långpromenad med Tessan. Vi gick till Handelsvaruhuset och sedan ner igen mot Dollarstore och City Gross. På vägen hem så bestämde vi för att äta tacos. Jag gick hem med sakerna för att seda gå över till Tessan. Det blev middag, surr och film :).När vi båda kom hem kunde vi knappt gå, så mör i kroppen. Men skönt att man börjat gå igen. Jag blev så sugen på en Subway macka så kanske blir en sån med Tessan idag. Jag är hemma senast 6 och då får man se om vi tar en prommis till stan eller om jag svänger in på ICA i Kvissleby och köper en sallad med hem till oss. Om det inte blir Subway idag ska jag ta en prommis till stan imorgon eller på söndag och köpa mig en god macka ;). Ska bara vara hemma och fortsätta med städningen. Blev inget städande igår eftersom jag var helt slut efter promenaden och middagen.
 
Nu får klockan gärna bli 5 innan man somnar. Man blir som förslappad om man inte gör nåt på timmar. Nå har det varit folk men det är bara att surra och hjälpa dom, men det är ändå lugnt. Det blir som sagt mer fart senare. Då kommer det bli jobbigt också då man varit förslappad ett tag, haha! Det är inte lätt.
 
Äh, tar och fixar skåpen och organiserar shopen lite. Det är roligt! Jag ska försöka hinna med att uppdatera bloggen mer under helgen.
 
Puss & Kram

Kommentera inlägget här :