Promenad

publicerat i Allmänt;
Förlåt för dålig uppdatering, ska försöka uppdatera smidigt fast man har jobb. Men det händer inte så mycket då kanske, haha! Ska fortsätta med pysslandet men just nu gäller det att fokusera på jobbet och få ordning i hemmet. Jobbade i fredags några timmar och vi gjorde inte så mycket, får nog göra mer imorgon :). Börjar nio imorgon, det är skönt när det är lugnt i några veckor innan säsongen tar fart på riktigt, då är det strikta tider med tidiga mornar, sena kvällar och hela helger.

Hoppas man får schema från jobbet imorgon så man vet hur man kommer jobba. Hoppas också att stambytet blir klart nästa vecka (senast fredagen den 18:e Maj). Om toan är klar och man är ledig den helgen så ska jag umgås med Tess och vi ska ut till Birsta och bara umgås. Skulle därför vara skönt om toan är klar så man kan handla nya saker och fixa ordning den nya toan ;). Annars kanske vi är hos henne den helgen istället. Men helgen efter den helg som jag pratar om så kommer stambytet garanterat vara klart, om verkligen inget tokigt händer då vill säga.

Kom hem strax efter halv fem efter en promenad med Tessan. Vi var borta 1 timme och en kvart. Men då var vi in och handla en snabbis också. Vilket underbart väder :).

Dom kommer höja hyran med 350 kronor. Förstod väl det men egentligen borde man inte behöva det om man inte begärt stambyte, haha! Jag hade gärna kunnat skita i det. Det blir bra när det är klart men 350 kronor är mycket mer att betala på hyran.


Mattan på golv och väggar är på plats. Dom har målat taket en gång till också! Vad som återstår nu är:
* Kakling
* Fogning
* Klinkersläggning
* Montera upp allting igen!

Kommentera inlägget här :