Long time no seen

publicerat i Allmänt;
Förlåt för en mycket dålig uppdatering. Dagarna bara flyger iväg och helgen är snart över. Har sovit dåligt inatt, vaknade vid halv tre av en riktig halsbränna och somnade om efter en timme igen. Vaknade också två gånger till senare, känns som man inte sovit men några timmar har man sovit i alla fall. Vaknade halv åtta också, jobbigt.

Igår var det en fullspäckad dag. Vid halv tio kom Tessan och vi for och hämtade Tess för att sedan åka ut till Essvik där Boom hade utförsäljning på deras lager. Det var mest möbler men hittade en lykta för tio kronor. Efter den turen for vi ut till Birsta där vi strosade runt i timmar och vi alla fick handla, haha! Vi åt på Food courten inne på Birsta och vi avslutade på IKEA. När vi kom hem lastade vi in sakerna och for direkt till Willys för att handla för grillning. Vi grillade korv med bröd och hade rostad lök, ketchup och räksallad på, mumma! Efter att vi satt ute ett bra tag gick vi senare in till Tessan och drack kaffe och åt en cupcake, snacka om att man var mätt.

Senare mot kvällen gick vi till mig en sväng och sedan när brudarna gått var det en lugn kväll. Köpte hörnhyllan (till toan) igår och monterade upp den och fixade. Ska dricka kaffe nu och sedan fortsätta pyssla lite.

Förkylningen har varit bättre (inte brytit ut helt) men idag vaknade jag av mycket slem och en rinnande näsa men tror det har med att man sov lite och vaknade tidigt.

Har kuponger på stan och skulle vilja utnyttja dom också innan nästa helg men vet inte hur man jobbar och det verkar som man jobbar någonting nästa helg också. Men sedan frågade Tessan igår kväll om jag skulle på stan så vi kunde ta en promenad, hon ska vara barnvakt åt hennes brorsdotter. Vill så gärna träffa den lilla söta Zelda :). Har bara sett henne på bild. Men det visade regn så vi ska höras av på förmiddagen. Skulle i varje fall vara skönt att få det gjort idag så man kan använda sig av rabatterna. Hittade fler saker på Birsta men dumt att handla där när man har 20-30 % rabatt på hela köpet inne i stan.

Blir det ingen promenad ner så tar jag nog bilen och kolla runt själv för att sedan åka hem och dona på och förhoppningsvis vila lite så man är pigg till jobbet imorgon. Kanske uppdaterar mer om vad man handlat och om dagen, ska se till att vakna till och känna mig bättre. Mår inge vidare nu om jag ska vara ärlig men det är ju morgon ;). Morgon, kväll och natt är värst.

Stambytet blir nog klart senast onsdag skulle jag tro. Verkar som han ska foga klart det lilla som är kvar och sedan lägga golvet, det tar nog en dag. När det är klart ska bara rörmokarna komma hit och göra sitt, vilket verka ta mindre en, en dag. Så tisdag eller onsdag skulle jag säga, men man får se. Det verkar vara lite mer att göra på de två lägenheterna längst ner så man får hoppas att det går snabbt. Men snart är det klart i alla fall :)

På återseende!

Kommentera inlägget här :