O'boy

publicerat i Allmänt;
Har njutit av ett glas kall O'boy. Det blev att jag köpte med mig en påse hem med 'boy Original :). Skit vad gott det är. Farligt!

Nu är de två sista maskinerna igång. Ska gå ut igen om en 40 minuter och hämta in allting. Ska passa på att måla och pyssla under helgen för sedan får det vara lugnt ett tag. Tänkte på att alla pensar måste tvättas i varmt vatten och när man inte har vatten till slut känner man nog inte för att koka upp vatten varje gång för att rengöra penslarna. Därför tar man denna helg till att pyssla extra mycket ;).

Har tvättat mattorna och duschdraperiet och det ska ut till förrådet när det torkat. Ska lägga dom i en påse så dom håller sig bra där ute tills man kan ta upp allting igen. Det är bra att bearbeta bort de extra som ska tvättas för att sedan ha allting rent när renoveringen är klar. Längtar redan tills allt är klart, haha! Det är inte bra när dom knappt börjat än.

Måste tvätta bilen också. Ni ska bara veta hur skitig den är. Den står precis vid vägbygget och är alldeles brun. Ska åka till mamma och Jim en helg för att tvätta den utvändigt och passa på att städa den invändigt också :).

Känns som inget inlägg är nödvändiga idag, haha! Har så tråkigt.

Kommentera inlägget här :