Hemma

publicerat i Allmänt;
Kom hem för en stund sedan. Jag måste erkänna att man är helt slut efter detta bilande. Mamma och Jim köpte en husvagn nere i Hyltebruk i Småland och det är därför vi tog oss in på en camping på Gekås, Ullared som bara ligger fem mil därifrån. Vi har haft underbara dagar men som sagt är man slut. Åkte till Matfors på torsdags eftermiddag och sov hos mamma och Jim för att sedan åka iväg vid halv sju på fredag morgon. Vid fem på eftermiddagen var vi i Hyltebruk och gjorde affären med ett härligt pensionärspar för att sedan åka de sista milen och checka in på campingen i Gekås.

Idag for vi iväg vid halv åtta på morgonen och hämtade husvagnen för att sedan fortsätta färden mot Sundsvall. Vi har åkt cika 85 mil idag. Men ack så härligt vi har haft det. Ni skulle bara se hur mamma och jag var när vi gick in på Gekås en sväng innan dom stängde i fredags och klockan 07.20 på lördag morgonen var vi inne på varuhuset igen, haha!

Tyvärr orkar jag inte skriva mer utan fortsätter imorgon eller en annan dag denna vecka. Ska packa upp och se på serien "Missing"

Puss

Kommentera inlägget här :