Nya bänkar!

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag! Hoppas allting är bra med er. Själv har man precis avnjutit en god sallad med vitlöksbröd. Var så sugen på vitlöksbröd och sallad så var tvungen att åka in på affären efter jobbet ;). Det är jobbigt att man åker och handlar varje dag efter jobbet, har inte kört direkt hem på typ två veckor. Måste se till att handla och sånt när man väl är ledig så man bara kan åka hem efter arbetsdagen. Eller någon gång i veckan blir det att man måste åka och handla efter jobbet men inte varje dag. Ska sluta upp med det!

När man kom hem från jobbet idag fick man en överraskning, diskbänken är bytt och man trodde det skulle ta två veckor till. Nu är det bara kaklingen i köket kvar. Imorse kom dom och satt in elementet i badrummet också, så där innne är det helt klart :).

Imorgon får jag sovmorgon och börjar vid elva och stänger då vid 18-19. Funderade på att se om det finns tvättid vid 7 så man hinner tvätta innan jobbet men kommer nog få vara ledig måndag och tisdag och då kan man passa på att tvätta.

Ikväll blir det i alla fall SPA, var inne på det igår också men ides inte. Ska plocka och fixa, sedan blir det en lång och skön dusch, därefter blir det SPA :).


Dessa två svarta bänkarna fick jag för över en vecka sedan.




Denna bänk fick man idag. Väldigt stora slaskar, snyggt!



Kommentera inlägget här :