Inställt

publicerat i Allmänt;
Denna lördag kunde ha börjat bättre. Vi skyller på skitvädret. Mamma ringde igår och sa att vi ställer in dagens äventyr eftersom det visade regn men sedan efter ett tag ringde hon tillbaka och då hade några från familjen sagt att regnet börjar inte som idag, alltså bestämde vi oss för att ändå åka. Men vi alla var förberedd ändå. Mamma skickade ut sms och ringde runt imorse och berättade att det inte var någon idé att fara på campingen. Men men vädret är något som man aldrig kommer att få makt över och kunna styra. Synd för alla som har semester nu. Synd om mamma och Jim också som gick på semester igår.
 
Får se om det blir en Birsta-sväng idag och bara ta en promenad mellan regnskurarna. Ska se om Tessan ska med, pratade med henne igår när jag trodde det skulle bli inställt och då skulle hon nog inte göra nåt. Men det kan ha ändrats för henne också. Skulle behöva kolla på lite småsaker. Har inte mycket kvar för denna månad, haha! Inte bra, när man väl har pengar kommer man på så mycket man behöver och bara måste ha, konstigt det dära.
 
Till veckan kommer E.L.F sakerna också, det står på måndag så man får väl se. Alltid lika spännande och vänta på paket :).
 
Nej, undra om man ska göra sig klar och se vad denna dag bjuder på. Ska iaf passa på att kolla igenom alla recept och se vad som behövs handlas. Kanske ska göra egna köttbullar och frysa in?! Mammas köttbullar är så goda, så ska ta hennes recept. Kollade nu kontot och jag har inte mycket pengar, klarar mig en vecka bara. Men får ta från sparade, har lagt undan lite pengar redan denna månad. Betalde ingen hyra den här månaden och ska inte betala nästa heller. Den tredje månaden betalar jag ca: 45 % bara (detta pga. stambytet), alltså har jag lagt undan 3300 kr för denna månads hyra, så får ta pengar därifrån.
 
Ska inte köpa så mycket mer mat heller, ska se vad jag har för nåt. Har redan handlat men kanske behöver en massa mer saker nu när man ska åter igen försöka bli "nyttig". Men ska försöka hålla i pengarna, är ett bra tag innan man får pengar igen så. Bilen ska tankas och man handlar alltid någonting varje dag. Skärpning!
 
Ha det så bra alla!!!

Kommentera inlägget här :