"Girl fight"

publicerat i Allmänt;
Har varit helt slut på jobbet idag. Det känns som man börjar bli förkyld, men det ska jag inte bli. Har inte tid, råd eller lust att vara hemma från jobbet. Får köpa dundertabletterna så att förkylningen inte bryter ut. Men än så länge är det lugnt.
 
I helgen blir det att åka på Selånger Marknad med mamma och Jim. Ska 'även träffa bästa Nina och ha en date med tvättstugan igen :). Tvättade i helgen men nästa vecka har jag jobb 6 av 7 dagar men idag bytte jag ett pass så jag kommer att jobba alla dagar nästa vecka. Måndag-söndag och då behövs det kläder. Är ledig på måndag efter den långa arbetsveckan så då får man boka in en tvättid för att sedan jobba i tre dagar bara och får vara ledig fredag-söndag. Det jämnar ju ut sig. På fredagen då jag får ledigt ska jag på bröllop :). Det ska bli så fint.
 
Efter dagens arbetspass for jag hem och åt middag, dammade, städade toan, diskade, dammsög och gick ut med soporna. Skönt att man gjort detta för då är det bara att damma lite lätt och torka golven på fredag. Det är trevligt att ha gjort denna veckas städning så man slipper tänka på det i helgen. Det gäller bara att hålla efter då, haha!

Snart börjar filmen "Girl Fight" som jag tänkte se. Den verkar helt okej. Det boxas nog en del i filmen vilket kommer göra mig sugen att börja boxas igen, skulle jag tro. Efter det blir det att se "Criminal Minds" x 2 gånger. Börjar tolv imorgon och har ingen brådska att kliva upp ;).
 
Mamma smsade nyss och sa att hon och Jim kommer på mitt jobb imorgon och hälsar på. Men vi skulle höras närmare för jag är själv från tre tills jag stänger och då kan jag inte visa dom runt och inte ens prata om det är mycket folk.
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :