X-mas spirit

publicerat i Allmänt;
Hoppas att allt är bra med er läsare. I dag har man varit och storstädat. Blir någon dag till denna vecka. Det är faktiskt roligare med storstädning även fast det är mycket jobbigare. Men man jobbar med flera då så man får de roligt. Efter jobbet gick jag och Sandra runt lite och utanför Coop Forum hade de alla möjliga bröd för endast 10 kr per förpackning. Man fick med sig en påse med mjukt tunnbröd. När man kom hem var det bara att fixa lite käk, medans maten stod i ugnen sprang jag ut med sopor och gick på macken för att handla frimärken och posta ett brev. Sen dess har man väl bara fastnad vid datorn ;).

Städade igår så finns inte mkt att göra här hemma, de tär skönt när man håller efter. Så ska ta tag i disken efter middagen. Idag blir det lövbiff till middag, så gott! Känns skönt att man börja ätit ur kyl och frys för att kunna handla in nytt. Har dock mycket kyckling och fisk. Men kött äter man ofta så det behövs mycket av det.

I går fick jag en riktig julkänsla. Brukar kunna få det fast man blir less på julen eller snarare vintern fort. Men längtar till julbaket och julstöket. Då får det bli en riktig storstädning hemma innan julpyntet ska fram. Det bästa som finns runt jul är att städa och julpynta tillsammans med en hög stämma av vackra julsånger. Mysigt! Sedan ska det bakas någonting. Eller om man lurar främmandet med att tända PartyLite's juldoftande ljus, haha! Kollade runt på Jotex och hittade hur mycket fint som helst (mest julsaker), då fick man ännu mer julkänsla.

Håller även nu på med en ny header men det går väl sisådär. Kommer också koda om lite grann här mot vintern. Brukar ju ha fallande snö i bloggen :). Men förhoppningsvis kommer det en ny header inom kort!

Ska ut till förrådet snart och hämta in så man har på jobbet i morgon. Måste ta tag i förrådet med men har så mkt saker där så nu kommer man knappt in. Ska till Fyndlagret nästa vecka med ett lass. Möblerna som dom inte vill ha, har jag ingen aning om vart man ska hiva iväg. Skulle vara skönt med att få en slant men annars får det gå till någonting bra. Tänkte skänka möblerna och sakerna till Erikshjälpen och eventuella kläder till UNICEF. Tessan och Sandra vill ha några plagg. Sedan var Sofia sugen på någonting. Ska höra med några till annars skänker jag i väg allting. När det finns plats är det dags att ta sig en till omgång där inne. Har fixat allt som står på golvet men allt uppe på hyllan är inte alls fixat.


Ljusstake, 199 kr Jotex

 

 

Söta figurer, 119 kr Jotex

 

3- pack kökshanddukar, 89 kronor Jotex

 

Sängkläder, 60 kronor Jotex

 

Söt tomte, 79 kronor Jotex. Älskar dessa tomtar!

 

God Jul-skylt, 129 kronor Jotex

 

Julstrumpa, 149 kronor Jotex

Kuddfodral, 159 kronor Jotex

Kuddfordral, 49 kronor Jotex. Tänkte att man kunde ha 4 stycken som sittkuddar, haha?

 

Gardiner i rött, 179 kronor Jotex

 

Hittade en massa annat snyggt också!


Puss & Kram

Kommentera inlägget här :