Svenska Hollywoodfruar vs ...

publicerat i Allmänt;
de okända.... God eftermiddag mina läsare. Hoppas att allting är bra med er. Börjar bli dålig på att uppdatera igen men ska skriva lite nu så det händer någonting i alla fall, haha!

Har ju ett dilemma som man kom på förra veckan. Svenska Hollywoodfruar och De okända sänds ju på samma dag och samma tid, så dumt! Hur ska man göra då? Förra veckan flippade man mellan kanalerna men det är ju inte roligt. Tror man får kolla på reprisen ett av programmen eller man kanske kan kolla på Internet? Får se hur det blir ikväll. Det blir någonting i alla fall för att sedan hoppa i säng för att kliva upp till en arbetsdag. Jobbar några pass denna vecka också. Sedan vill jag gå på Birsta en dag efter jobbet för att kolla på lite mer kläder eftersom man fick skicka tillbaka mycket från BonPrix. Får se om man går nåt med morfar när han kommer till stan eller om man går med brudarna efter jobbet.

I dag for jag äntligen i väg med sakerna till Fyndlagret. Trodde inte att skrivbordet skulle få plats men ack så fel man hade. Det gick hur bra som helst efter att jag la ner säterna. Det var inte heller något problem. Då vet man hur det funkar. Tog med mig skrivbordet och en massa småsaker.  Fick 250 kronor för allt, det är ju bättre än ingenting. Nu funderar jag också på att slänga tv:n och tv-bänken, ingen kommer köpa det och det blir krångligt om man ska låna eller hyra en släpvagn för att ta det till Erikshjälpen (om dom inte kommer och hämtar, tänkte på att det är så lite saker). Lackbordet är inte värt mycket och tar knappt plats, men kan skruva ner den och behålla, samma sak gäller hyllorna. Sen när man slängt allt är det dags att fixa förrådet en gång för alla. Ska bli skönt.

Sedan i  torsdags åkte jag och hämtade lilla kusin Vilma på dagis tillsammans med mormor. Sedan for vi hem till dom och lekte med Vilma innan vi åt middag. Det är så mysigt att träffa gogumman, man träffas tyvärr inte så ofta. Tänkte ta pärlan och fara dit en söndag när hon rider. Hon älskar verkligen hästar och ska bli roligt att se henne med dom.

I fredags kom Nina från jobbet och vi umgicks flera timmar. Hon kollade på kläderna och sedan dök Larsa upp helt utan förvarning. Så han ville åka handla fika åt oss så vi fick massa gofika, haha! Om det inte blir någonting annat ska jag till Nina på fredag och äta middag, sedan hjälpa henne med att inreda och få ordning i lägenheten, det ska bli roligt :)

Annars har helgen bara bestått av tvätt, städning och handling. Har också tagit en promenad med Tessan. Det var utförsäljning på kläder här i Skönsberg på folkets hus. Vi gick dit en sväng. Hittade en jättesnygg jacka, en riktig vinterkappa som täcker rumpan. Den var nu nedsatt till 599 kronor. Men köpte den självklart inte.

Ni får ha en fortsatt trevlig måndag. Nu blir det att fixa för ännu en arbetsdag. Ska även upp till mormor och hämta hem bilen så man kan ta sig på jobbet i morgon.


Puss och kram!

Kommentera inlägget här :