CV

publicerat i Allmänt;
God kväll! Hoppas allting är bra med er. Nu sitter man fortfarande vid datorn och gör diverse saker. Jakten på kläderna fortsätter och man söker jobb och skriver CV:n. Har alltid haft samma CV där man bara ändrar så att texten passar ansökan i fråga. Men nu gör jag om helt och försöker piffa upp det mer. Samtidigt sitter man och kolla på "United 93," dock är inte denna film så bra men man måste ju kolla på det när det faktiskt är 10 år i morgon när flygplanen åkte in i byggnaden. Kan ni tänka er vad tiden går fort. Minns att jag var på skolan och lärarna sprang runt med teveapparaterna i korridorerna och när man kom innanför dörren hemma skrek mamma att jag skulle skynda mig upp. Tog av mig skona och kutade upp och precis när man kom in till vardagsrummet ser man första planet åka in i byggnaden. Fy fan på ren svenska vad hemskt. Minns ni vad ni gjorde den dagen för 10 år sedan? I morgon ska det tändas ljus för de omkomna och deras anhöriga.

För att prata om någonting roligare har i alla fall jakten på kläderna börjat lösa sig. Ligger ändå över budgeten med en stor marginal men det sista är jobbigt, har redan tagit bort en massa plagg. Det som är synd med BonPrix är att  oftast är hälften av de plagg man vill ha tillfälligt utsåld eller helt utsåld.
Varför ska det vara så? Men har mejlat dom idag och frågat när de kan tänkas komma in på lagret igen. Tänkte inte bara beställa därifrån men finns ändå kläder som man vill ha därifrån :). Här får ni ett smakprov på hur beställningarna ser ut just nu:



99 kronor från Bon Prix



279 kronor från Bon Prix



99 kronor från H&M



169 kronor från Bon Prix



149 kronor Bon Prix



129 kronor Gina Tricot



Kan inte välja mellan dessa. Ni kanske kan tycka till? Vill ha alla dessa plagg men det går tyvärr inte
.


En av dessa. Dessa plagg är från Bon Prix. De två första kostar 249 kronor och de andra två kostar 199 kronor. Vill ha en av varje egentligen, haha!



Den första är från Gina Tricot, 149 kronor. Den andra är från Bon Prix 229 kronor. Vill ha båda men måste ju välja en.


De två första är från Gina Tricot, 199 kronor. Den andra är från Bon Prix för 199 kronor.



Vill helst ha båda stövlarna, men det blir ingen av dom. Om man får någonting sålt så kanske man kan ta sig råd att köpa ett par. Då lutar det först och främst åt dom bruna. Har två stycken i svart. Dessa stövlar är från Bon Prix och kostar 349 respektive 399 kronor.

Oj oj, det finns så mycker mer man vill ha. Men tyck gärna till på de tre bilder vad ni tycker är bäst. Kan eventuellt bara köpa 1-2 av dem.

Nu blir det att avsluta filmen och skriva klart CV:n.

Puss & Kram
.




Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mari:

vad jag har lärt mig i den kursen jag läste för massa år sedan. är att man ska ha samma cv, men skriva ett nytt personligt brev till alla jobb man söker. så det personliga brevet blir inriktat åt just det jobbet man söker, typ.

Kommentera inlägget här :