Prick?

publicerat i Allmänt;
Nu har man precis ätit, det blev matvete med tomater och en vegetarisk ostschnitzel. Kände som att det gick fortare. L och C har varit här nu också.

Ser ni den svarta pricken på headern? Vet inte vart den kodningen gömmer sig. Vet inte vart man ska börja söka, i kodmallen eller i stilmallen? Den är irriterande, haha! Skulle köra en städning här idag men glömde bort som nämnt att man skulle få främmande och middagen drog ut på tiden. Men får städa imorgon så man har fint för helgen :). Börjat fundera på att äta godis en dag i veckan, på lördagar då. Men är det dumt det? Tänkte på att det kan vara jobbigt att börja om sedan när man fått i sig något sött, vad tror ni?

Nu ska jag fortsätta kolla in bloggen lite och se hur den ska vara. Sedan blir det en dusch. Ska se premiären på "Drömmen om ett barn," har en känsla av att man kommer släppa en tår eller två. Har även beslutsångest vad man ska se klockan 21. Det går två thriller-filmer ikväll och båda verkar bra. Vette sjutton vilken man ska se. Ransom eller The last house on the left? Det visar sig vad de blir!


Puss

Kommentera inlägget här :