Fyndat

publicerat i Shopping;

I dag har man fått undan lite ärenden. Ska ner till stan mer under veckan och fixa det sista. På AMS träffade jag Mari och vi blev klara samtidigt så vi gick tillsammans ner till stan. Jag hade tänkt handla en mörkare brun ögonskugga och hade hittat en ”ask” med fina ögonskuggor för 50 kr och 80 kronor men man hade tur att det var en stor rea på H&M, fick åtta saker för 80 kronor (allt skulle ha kostat över 270 kronor). Efter den handlingen gick jag till Bettans jobb för att umgås ett tag. Vi har inte träffats på evigheter men nu ville hon träffas på fredag för en myskväll med god mat och idol, så det ska vi styra upp.

Är så otroligt sugen på choklad men det beror på att jag är hungrig, åt bara en liten paj med tomater till lunch. Det blev en sen lunch eftersom man var kvar på stan i flera timmar. Har precis ätit äggröra med bacon till middag. Ingen höjdare men hade inte tagit fram någon annan mat, då kan det bli så, hehe!


Innan middagen har jag plockat undan här hemma, förstår inte hur man kan stöka ner så fort. Men nu är det i sin vanliga ordning igen. Funderar på att åka till Birsta en sväng i morgon och handla korgarna och sedan åka till ICA maxi för att småhandla och lämna tillbaka en korg jag köpt där. 


Detta kom man hem med

2 "askar" med ögonskuggor och ett puder


4 stycken kroppsspray


Ett nagellack


3 stycken lip gloss som luktar mumma. Musse Pigg var inte den bästa förpackningen men luktar godast (päron) haha!

 

Ha en fortsatt trevlig tisdag gott folk!

 

Kommentera inlägget här :