....

publicerat i Allmänt;
Shit vad man kan grina. Kollar på "Dokumentär - Mord" det är spännande men fruktansvärt. Det är verkligheten det här. Nu handlar det om en familj: Mamma, pappa och son. Pappa och lillpojken for i väg en sväng när mamman ville vila lite grann vid fyra på eftermiddagen. Hon var då höggravid och skulle föda inom en månad. När pappan och sonen kom hem fick pappan se att hans fru låg i en blodpöl i garderoben. Hon hade händerna på magen för att skydda deras dotter. Varken mamman eller barnet klarade sig - Hon blev skjuten i huvudet. Ett aggressivt mord.

Pappan i familjen skakar och grinar. Mammas pappa grinade och berättade att han inte bara förlorat en dotter utan även en dotterdotter.

Fy f-n för sånna här människor. Men nu tror jag inte att pappan i familjen har gjort det här. Det känns inte som så. Men får se hur det slutar. I den här dokumentärer får man följa och veta allt (rättegångar, riktiga telefonsamtalet till SOS osv.) det är inget påhitt utan tradegierna är tagna från det verkliga livet. När man sett förut att kvinnan har skjutits är det oftast kvinnans man som orsakat mordet.

Nu börjar det igen. Ska ut och gå iväg med Tessan sedan om hon hinner!

Kommentera inlägget här :