Airhockey

publicerat i Allmänt;
Hej hopp och god kväll! Hoppas ni har en trevlig lördag. Jag kom hem för en liten stund sedan. Har varit jättetrevligt med kollegorna och chefen mamma, haha! Vi var 10-11 stycken och några som man inte träffat heller så det var roligt. Äventyret började med mamma och Jim kom hit och kollade hur man hade det och sedan tog vi med mattorna deras. Sedan for vi till Berners butik i Birsta för där såldes det inte bilar i dag utan skridskor, skidor och pjäxor och Jim var ute efter ett par skidor/pjäxor för han ska åka mycket slalom i vinter i Hassela och inte träna upp sig för Vasaloppet som han gjorde förra året.

Jim blev kvar där och jag och mamma tog en promenad upp till Bowlinghallen för att invänta folket och småkolla vad de hade för mat. Såklart fick jag syn på Airhockey bordet så jag och mamma körde sex stycken gånger, dock tre åt gången. Man blir ju helt slut och det blir inte bättre när man håller på att garva ihjäl sig. Det visade sig att Mari filmade oss också så ska försöka få upp ett lite klipp på det (filmades med digitalkameran som inte alls har en fin filmkvalité). Men i alla fall så är det grymt kuligt, har bara kört Airhockey en gång och det var förra året med Rebecka. Sa till mamma att när dom är less på Biljard får dom köpa Airhockey ;).

Närmare sex kom resten av gänget och vi gjorde upp lag och började spela bowling en timme. Efter bowlingen satt vi alla och åt/fika och surrade. När alla ätit upp fann man mamma och mig återigen i Airhockey-rummet för tre spel till. Är helt slut i armen och magmusklerna.

Fick även träffa Mari som man arbetade med en del i Birsta och nu ska hon föda om tre veckor. Herregud vad mysigt och lilla krabaten hickade, tog på magen hela tiden för att känna denna den lilla.

John Q filmen går på trean, tror jag sett den förut och den är jättebra så den ska man se :). Håller på att ladda upp filmklippen, får se om det går igenom, lägger upp det sedan när det är klart.

Ciao!

Kommentera inlägget här :