Less

publicerat i Allmänt;
Det går inte alls enligt planerna med tavlorna. Har varit till Larsa förut och sågat och det blev bra i alla fall och nu har man limmat fast nedre delen som inte vill fastna ordentligt. Hade ändå tänkt att spika fast delarna och det har man gjort men då har spikarna gått igenom på antingen fram eller baksidan. Men ska spika igen för att försäkra sig om att det håller, men det blev ändå inte som tänkt. När man väl gör någonting är jag mycket noga för att få det perfekt, om det inte blir bra eller går enligt planerna blir man något less och förbannad helt enkelt.

Har målat en omgång nyss på sidorna och på framsidan. Ska spika sedan när det torkat ordentligt. Vet dock inte heller om man ska måla en omgång till. Det blir flera streck (pga. att penseln är dålig) men det är faktiskt rätt snyggt så.

Nu när man målat en gång så syns inte mkt av spikarna samt att man ändå ska ha saker som täcker, det kanske inte blir så tokigt ändå. Det är en självklarhet att det ska vara snyggt annars vill man ju inte ge bort det men den viktigaste delen är ändå säkerheten att den kommer att hålla med tanke på att det kommer stå ett tänt ljus på tavlan :).

Ska kolla hur den första tavlan ser ut sedan blir det att kolla på de andra projekten medans man väntar. Funderar på att dra på Birsta imorgon och kolla på det sista som behövs och göra klart allt i mån det går.

Jag ska göra egna ljus istället men det vill jag inte skriva så mycket om just nu, utan det får ni vänta med tills dom är klara ;).

Åter till "arbetet" ha en fortsatt trevlig dag!

Om det blir nå mer framsteg i dag kommer jag lägga upp bilder under dagen.

Ciao!

Kommentera inlägget här :