Bingolotto

publicerat i Allmänt;
Middagen är precis intagen. Sitter och kollar på filmen "Mall Cop." Den är bra än så länge, man har skrattat en del. Har köpt en Bingolott så man ska spela ikväll, hoppas det går vägen ;). Måste bara komma ihåg att det är klockan sju.

I dag tog jag och Tessan en promenad runt Korsta och avslutade på Willys, den turen tar ett tag i alla fall så det var skönt. Sedan har det inte hänt mycket mer denna dag. Åt älgköttbullarna till lunch och dom blev goda :P.

Har kollat runt på en större matta för att ha i hallen, men hallen är dock för liten. Ska se om man hittar en bra storlek för har märkt att det dras in mycket sand numera så då är det bra att ha en matta som täcker större delen av golvet.

Nu är det dags att se klart filmen och göra ett matchema innan det är dags att spela. Har märkt de senaste två veckorna att jag är konstigt hungrig, det finns inget stopp. Tror det kan vara för att man fuskat och äter godis varje dag igen. Det får vara stopp på det igen. Måste i alla fall testa för att se om denna hunger avtar :).

Ciao!

Kommentera inlägget här :