Bilder

publicerat i Allmänt;
God kväll! Hoppas allting är bra med er. Kommer lägga upp några bilder i det här inlägget så får ni se hur tavlorna ser ut just nu. Har tänkt och tänkt på hur jag ska fixa texten för har köpt bokstäver (stickers) men dom funkar inte, köpte också en plastsak med bokstäver så den ska jag behålla och se om man kan göra någon nytta med den.

Ska måla en gång till imorgon utan penseln, får ta vanligt papper för det är mycket färg och "bulligt" på vissa ställen och slippappret fungerar inte som man vill, haha! Men det går nog bra att stryka på färg med hushållspapper.

Har fått hem bilderna som jag förstorat och nu är bilderna inramad och nerlagd i ängla-påsen. Ska slå in dom närmare jul när man vet hur många klappar det blir till mamma och Jim. Vet inte om det blir Birsta imorgon får se när man somnar ikväll, ha somnat så sent i flera nätter och upp tidigt. Annars blir man bara hemma och fortsätta pyssla, ska boka om tvättiden och hoppas det finns tid i helgen så man kan tvätta allt som man inte brukar tvätta så ofta och förbereda sig för julstädning och julpyntning :).
Ska till Marfors och hälsa på i helgen också, det blir nog på lördag.


Med stora ängeln!




Trähjärtat jag målat!


Lilla ängeln!


Påsen med ramarna. Hjärtat ska vara som en "etikett" där det ska stå God Jul och vem det är till osv!


Sidan av tavlan, spikningen och den ogjoda tavlan (har bara spikat och limmat den)!

Har kommit fram till att jag vill ha en egen tavla, så sågade ut en extra bit idag ;). Kolla ni noga på tavlorna ser ni att det är som ränder/streck, visst är det rätt snyggt? Nä nu ska man lägga ner verkstan och lägga sig framför teven. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentera inlägget här :