Aj aj

publicerat i Allmänt;
I dag for jag och Tessan och spenderade några timmar i Birsta. Vi både hittade mycket smått och gott! Det bästa man hittade var en perfekt spånskiva med den rätta tjockleken. Problemet var ju att man inte har en såg eftersom min har bara ett litet blad kvar efter att man råka förstöra den igår :P. Så envis som man är gav jag inte upp utan använde bara bladet och sågade ut till en tavla i alla fall, men aj aj så ont det gjorde. Snett blev det också så man får klassa detta som en verklig "prototyp" med äkta material, haha! Har eventuellt en såg imorgon man får låna och då kommer det garanterat gå mycket bättre.

Har testmålat tavlan och målat ett hjärta som jag köpte idag, får se hur det blir. Hon på Bauhaus sa att man kommer få måla flera ggr för att få färgen att fastna, tycker det lät konstigt när spånskivan har en väldigt blank yta och hon hade helt fel, en gång räckte. Men ska måla en gång till i alla fall.

Är mycket glad över en sak också men vill inte ta det här ännu :). Inga bilder kommer i detta inlägg utan kanske lägger upp någonting imorgon efter jobbet på det man handlade och det man gjort, hittills. Nu börjar snart Dokumentär: Mord sedan blir det en dusch.

Puss & Kram

Kommentera inlägget här :