Sista droppen är nu ....

publicerat i Allmänt;
Sista droppen är nu nådd. Kan banne mig inte sova och är förbannad på grannarna så tårarna helt enkelt rinner. Är jag förbannad så man grinar eller munnen skakar, då är det någon som ser svart. Blir sällan så här arg. Okej, det är inte bara grannarna som stör sömnen utan det är så ljust här hemma och man behöver ha kolsvart. Men ska fixa till det idag om det går som man vill.

Grannarna skriker och sätter igång efter 10 på kvällarna och kan hålla på i timmar, öronpropparna ska man väl f*n inte behöva ha? De hjälper ibland inte heller. Om de inte är skrik på kvällarna börjar de alldelens för tidigt på morgonen. Har tänkt gå upp men tror inte jag kan behärska mig, ilskan kommer ta över. Sedan kan man ringa jouren men vad ska man säga till dom, har grannar som pratar högt/skriker? Det skulle vara så mkt lättare ifall de poppade musik.

Nu börjar dom igen, suck! Men det är ändå dag nu men hört dom mer eller mindre sedan 7 imorse så vill inte höra dom mer. Nä nu har man fått skrivit av sig. Jaja, hoppas det löser sig ifall. Vill inte vara så här arg man blir ju rädd för sig själv ;).

Kram

Kommentera inlägget här :