Lördag

publicerat i Allmänt;
Hoppas ni alla har en bra och trevlig lördag. Vad har ni för planer för kvällen?

Det är maskerad och utgång ikväll men mår inte toppen så får se om man bara går dit och är social ett tag, har ingen feber eller så. Men allmänt slut i kroppen och huvudvärk. Men det är någon förkylning på G skulle jag tro. Har iaf tvättat idag och handlat idag. Måste städa också.

Igår blev det mer målning och pyssel. Dekorationsrosen som köptes i veckan målades svart. Har 2 stycken ifall det skulle bli fult ;). Målade även den gröna potpurrin svart. Vill göra om men vet inte riktigt hur. Känns som man är nöjd med lägenheten till 99 % men brukar hålla på att pyssla fram och tillbaka och sen får det vara bra.

Eftersom hallen är rätt liten tycker jag det är jobbigt med "alla" dörrar. Har innedörren, toadörren och dörren till klädkammaren. Har tänkt på hur det skulle bli om man tog bort dörren till klädkammaren och sätter upp fransgardiner eller någon annan typ av gardin. Det testades igår också. Hängde då upp en linnegardin (panel) känns rätt okej men lite dumt, haha! Får se vad som blir av det.

Ska även göra om i klädkammaren, ska köpa förvaringsfack så man kan få plats med alla kläder. Måste ju se bra ut där inne, om dörren ska bort. Fast gardinen kan hänga för men tror jag kommer att sätta upp gardinen på sidan av dörrkarmen.

Gjorde en till dekoration (gilla och dekorera och pyssla för er som inte vet). Klippte ut en bit av Partylite-kartongen och målade den vit, sedan tog en penna och skrev text. Bild kommer nedan. I fall man har användning för dekorationen ska jag köpa en trä/spånskiva och måla vit och sedan skriva texten. Någon som skriver fint ska få göra den uppgiften :P.

Bjuder nu på några bilder.


Gårdagens middag. Cindys specialare: Kycklingwraps med tortilla chips.

Ingredienser:
Kyckling (tog salladskyckling bbq, stekt)
Asiatiska wokgrönsaker
Creme Fraishe
Tortilla bröd (små)
Thai sweet chili sås
Tortilla chips (använder cheese och mosar dom)

Serveras med tortilla bröd och tortilla chips!



Före och efter




Dekorationen (nymålad ros och potpurri)


Ingen bra bild. Ostryken gardin och ingen "helbild"

Nu ska det fixas middag. Köpte matvete så ska testa det. Sedan blir det bara att steka på salladskyckling till!

Kommentera inlägget här :