I made It

publicerat i Allmänt;
I dag bar det av strax efter 6 imorse för att åka till körskolan i stan och körde till Härnösand för halkbana, det var riktigt roligt and I made It :). Trodde verkligen att jag skulle kugga. Körning i kurvan i halkan var de värsta med de andra var bara roligt. Körningen upp dit gick väl rätt okej, börja med ett motorstopp men inga större problem, fick lära mig lite mer bara ;). Det bästa och roligaste med halkbanan var när man skulle göra en maximal-inbromsning i hastigheterna 50-70 km/h. Att köra i 70 km/h och tvärnita var roligt, haha!

Vi alla blev lite nervös när man såg att halkbanan hade nyligen fått in splitternya bilar och då kände man att hoppas man verkligen inte kvaddar dom men de gick som sagt bra. Skulle kunna tänka mig att ha en Skoda Fabia, tror det var en Fabia som de hade, iaf en Skoda.


Bilarna såg väl ut typ så här


Vi körde med de röda och den andra körskolan hade likadana bilar fast marinblå. Jättesköna bilar faktiskt!

Man är helt slut idag och hoppas man kan somna i tid, men om de ska vara som alltid kommer man bli övertrött när det är dags för att natta. Men men får sova lite längre imorgon iaf.

Har även fått jobb torsdag-lördag, ska bli få roligt att komma tillbaka till favoritstället :). Kommer ha 2 olika pass (tider) 14-20 och 16-23, härligt!

Nu blir det att försöka orka plocka undan här hemma för blir en kopp kaffe senare med Tessan igen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag, gott folk!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Renée:

Vad kul att det gick bra för dig!! :D Kram!

Kommentera inlägget här :