Fredag

publicerat i Allmänt;
Nu är det fredag...igen! Tiden går riktigt fort alltså. Dagen har bestått av en del ärenden. Fick ett mindre roligt sms i morse. Tessans katt hade ont och hon skulle vara hos veterinären till 11 och jag följde med. Men som tur var det ingen fara. Efter det åkte vi till AMS för att lämna in papper, sedan vart det driven på donken, Willys för att handla, sedan Djurmagasinet och sist hem. Bara att äta och diska undan lite sedan ta en prommis till mormor för att hjälpa henne med daten som hon har imorgon :). Var hemma närmare 17 och då vankades middag.

I morgon blir det bowling, nu var det ett år sedan sist. Det blir middag innan sedan efter bowlingen samlas vi hos mig för en singstar och spelkväll, härlig lördag va?

Kvällen består av lugn. Ska se om man orkar dona på lite här hemma. Men känner av magmunnen riktigt nu, usch känns som man ska spy. Men lika envis som vanligt håller man sig ifrån medicinen ;). Är man bara hemma är det ingen fara, är man borta vill man inte må så dåligt, då tar man självklart en.

Ha en trevlig fredag allesammans!

Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av tessan:

Tack för att du följde med =)

Kommentera inlägget här :