Happy

publicerat i Allmänt;
Nu är man riktigt glad trots detta väder. Har varit på Willys och snurrat runt och handlat hemma masssa saker - Nyttiga saker! Var flera månader sedan man handlade för flera hundra samtidigt men nu slutade kvittot på 754 kronor. Då fick man mycket kan jag lova, tycker jag iaf. Massa kött, fisk, grönsaker, frukt, räkor, ost, ägg, potatis, fil, grädde, mjöl och allting för matbrödet som ska bakas idag. Har nu massa köttfärs så ska göra egna köttbullar och hamburgare idag med :). Fick självklart en massa annat saker, det blidde 4 tunga kassar. När man skulle ut med allting så tokregnade det så klart och hade inte parkerat så nära entrén heller. Men bara springa med vagnen, lasta in allting och springa tillbaka med vagnen. Det fortsatte att ösa ner den korta biten hem också men satt i bilen en liten stund innan jag gick inåt med allting. Tappade självklart ut purjolöken på parkeringen men den ska ändå kokas till soppan sedan så det gör ju ingenting :P.

Men det känns iaf skönt. Nu ska man bara plocka undan allting och börja med baket. Har nyss ätit frukost så det får bli senare lunch, då serveras det bakpotatis med hemmagjord skagenröra. Dagens frukost blev fil, hårdbrödsmacka med ost, skalad och tärnad päron med cornflakes. Det gick väl sådär att få i sig det, haha!

Förresten vilket hemskt väder det var i morse, och nej jag grinade inte var för trött för det. Vaknade av en jäkla smäll vid kvart i fem, kunde inte somna om förrän vid sju om inte senare. Men men nu har man inte tid att vara trött.

På återseende!

Kommentera inlägget här :