Family & Friends

publicerat i Allmänt;

Nu har man äntligen skickat in fotoböckerna på framkallning. Har suttit rätt intensivt med dom men nu är det klart och resultatet blev mycket lyckad, hoppas det blir lika bra i ”verkligheten.” Är bara nöjd att man tog tag i det. Vill inte ha det till någonting speciellt för man vet vilka ens vänner är och vilken underbar familj man har, men det kan vara fint att ha en sådan bok framme på ett bord likaväl som på en tavelhylla. Måste också medge att det är ett roligt projekt på samma gång, välja layout, färger, bilder osv. Färgen är väl inte så svår att lista ut – Svart, haha!

 

Blev lite fundersam angående måtten på boken, det står att formatet är 20,5 * 20,5 cm. Är det när boken är öppen (alltså ett uppslag)? Då skulle det innebära att boken bara är 10 cm bred när den är stängd, det är mycket pengar för en liten bok. Hoppas formatet 20,5 cm är när boken är stängd och blir då 40 cm i ett uppslag, vad tror ni?

 

Har printscreenat alla bilder (en bok är på 20 sidor). Tänkte lägga upp bilderna här så for ni intresserade ta del av dom :). Gör bara miniatyrbilder nu så får det komma större bilder sedan när man får boken. Det blidde två böcker:

 

1. Family & Friends

 

2. Drömresan (San Diego & Los Angeles)

Sitter och kollar på "Nanny Diaries," har sett den förut och den är helt okej. Blir lite arg på föräldrarna bara. Sedan blir det förhoppningsvis sängen och en skön natt med en massa sömn. Har haft jätteproblem med magmunnen i två dagar nu så det tar knäcken på mig. Tror det är den nya medicinen som måste göra sin rätt innan det blir bättre :). Kram och sov gott!


Kommentera inlägget här :