Morning

publicerat i Allmänt;
God morgon allesammans hoppas det är bra med er. I dag är man riktigt trött alltså fast man har sovit till 10. Men kunde inte somna i natt fick denna konstigt känsla igen, av att man inte kan svälja pga för lite saliv, har ni varit med om det någon gång? Det har hänt mig 4 ggr eller så men det var värre förra året då trodde jag att det var ute med mig för man kunde inte svälja och paniken kom, men tror det är tecken på uttorkning? Var som sagt inte lika farligt i natt men man kan ändå inte sova, för det är otäckt. Men men nog snack om det man kunde ju somna till slut :P.

Har egentligen ingenting att skriva om men känner bara för att skriva för att hålla igång bloggandet hehe, fast igår blev de inlägg för några dagar.

Ska ifall sitta lite med teorin. Just ja, glömt att nämna att körningen kommer nog börja ske i mars-april igen för då har de fler lektioner inne. Har skjutit upp de pga. av brist. Eller det är klart att det finns lektioner men då kanske de är en enkel en vecka sedan finns det inte lektioner för en 1-2 veckor igen, vilket inte är mkt men jag vill hellre köra oftare i början och mindre senare när man känner sig säkrare.

Nu blir det kaffe och plugg hade gott!
Kram

Kommentera inlägget här :