Less på vädret

publicerat i Allmänt;
Nu är man hyffsat less på detta väder, kan det inte sluta snöa iaf? Det känns som det var många år sedan man hade så här mycket snö. Vill ha sommar nu men det kommer få vänta några månader till :P.

Igår var det släktträff för att fira Jim's 43-årsdag. Det är alltid lika trevligt att få träffa alla, full rulle med barnen. var hemma vid halv 9 igår kväll sedan var det bara lugnt när man kom hem, skippade middagen igår så gjorde mig 2 rostade mackor när man kom hem. Nästa vecka kommer vi alla träffas igen då jag ska firas, denna gång blir det inte långt mellan träffarna. Det är synd att man bara träffas vid speciella dagar som födelsedagar och andra events. Men det blir ändå ett antal ggr per år med tanke på att man nästan firar någon varje, eller varann månad :).

Nu är det dags att göra sig klar, ska ner på stan vid 11 och möta upp Bettan vid halv 1. Ska göra lite ärenden på stada och sedan köpa med mig någon lunch så man kan äta hos Bettan, för nu ska det bli flera timmars teoriplugg. Efter det blir det att åka hem och diska undan, äta middag osv. Tog på mig jobb imorgon också så då ska man upp innan fem. Det är iaf skönt att arbeta på fredagar, då är det lugnt! Efter jobbet blir det att eventuellt att vara med en annan donna, Rebecka. Hon skulle jobba till 1 och då får man se om hon är taggad och hjälpa till med förrådet ;). Om hon inte får mer jobb vill säga. Håller på att kolla upp en film också som hon ville se, får se om man hittar den.

Ni få ha en fortsatt trevlig dag!

P.S Glöm ej att se Sveriges värsta bilförare ikväll kl. 20.00 på kanal 4

Kommentera inlägget här :