Jag vill återigen ta...

publicerat i Allmänt;
Jag vill återigen tacka alla för en härlig kväll i går, det var mycket trevligt. Synd bara att inte alla i familjen kunde komma men det är sånt man får ta så klart, när barnen är sjuk. Hoppas dom kryar på sig snart! Folket började rulla in vid 17-tiden och alla var samlade en stund senare och sista gästerna gick vid halv 10. Det blev en del fika som vi faktiskt skulle undvika denna gång, men icke. Det fanns; Tårta, rulltårta, prästgårdens pepparkaka (sockerkaka), bullar med glasyr, rån och chokladbollar.

Man kan också säga att det ser inte ens ut som någon har ätit, men det är ju bra eftersom kommer få främmande senare i dag, i morgon och på söndag då det är ljusparty. Då kan man bjuda bort allting som är kvar så slipper man ha allt detta hemma.

Får inte glömma den stora överraskningen. Precis innan första lasset kom igår ringde de på dörren. Först tänkte man att nu är dom tidig men då var det ett blombud som stod där och sa att jag fått blommor. Det första man vill göra är ju nästan att kolla vilken det var ifrån, man blev nästan tårögd, tack så mycket P. Tycker det är så romantiskt. Man blev i allafall rörd, var ju så klart tvungen att ringa han och tacka så mycket. Buketten är jättefin (rosor med andra blommor), ett fint kort, en trisslott och en chokladask. Tack så mycket!

Från släkten fick jag en massa pengar, blommor och ett "smycketräd" av mormor. Har varit ute efter en sån länge, så det var bra :).

Nu har man diskat upp allting och håller på att koka potatis för lunchen. Ska städa undan lite här och börja packa allt som ska med till lokalen. För som Magnus Uggla själv säger: "Den 25:e smäller det."
Som sagt så smäller det ikväll.....PARTY!

Här kommer det lite bilder från igår, (fick dock inte med alla på bild).

Den fina buketten <3




Här är bilden på familjen och baket :)


Ha en underbar fredag allesammans.




Kommentera inlägget här :