Fest

publicerat i Allmänt;
I dag blir det fest för M. Får skjuss så blir hämtat vid 20 i fem. Det ska bli roligt och komma ut och träffa nytt folk :). Tror det är dags att börja göra sig klar snart, det är bara lunchen som är avklarad. Men ska in i duschen och kolla vad man ska ha på sig, kanske klänning eller kjol? Kommer ju bli kallt men man ska ju vara inne. Det är på väg hem med bussen då det kan bli kallt, men det får man ju stå ut med.

I går var ju Sofia här ett antal timmar sedan kommer Bettan och vi satt med faserna som nämnt. Vi klarade 4 stycken faser på första försöken, det kändes skönt! Har lovat hjälpa henne med de andra också och eventuellt att jag sitter på hennes "konto" och klara av några. Men jag ska till henne på torsdag och då ska vi se till att klara det sista. Vi såg på film, åt middag och surrade hela kvällen sedan och tog det lugnt.

I morgon blir det tvättstugan och städning. Ser ut som ett bombnedslag här hemma. Det brukar vara smidigast att ta en riktig städ-dag tillsammans med tvätt-dag. Då är det skönt att lägga sig i ett rent hem och i en nybäddad säng. Det låter som det kommer bli ett bad också, måste se till att bada nu när man äntligen har ett badkar.

Nä, nu är det dags att kolla vad man ska ha på sig, kan ju inte gå naken heller. Ha en bra lördag allesammans!

Kram kram

Kommentera inlägget här :