En uppdatering

publicerat i Allmänt;
Uppdatering av veckan

I tisdags var det utbildning hela dagen på sjukhuset, mycket intressant och spännande. Fick för mig att läsa till undersköterska faktiskt, vad säger ni om det? Har hört både bra och dåligt om det, men den tanken kanske bara varar för ett ögonblick ;). Utbildningen ligger bara på 1,5 och det är inte mycket. Känner inte för att studera vidare som barnmorska eller sjuksköterska, för har egentligen studerat klart nu. Har ju studerat på universitets nivå förut. 1,5 år kan man ta, speciellt om man studerar på distans, då kan man även arbeta extra :). Ska kolla upp det till veckan när det är lugnare.

I dag har man tvättat, handlat och städat. Har dock golven kvar och bakningen kvar, får se till att hinna med de imorgon. Det verkar som alla kommer mot kvällskvisten så då har man tid under dagen. Ska bara ringa runt till olika reklambyråer för att söka jobb/praktikplats. Har ringt runt till kvinnan som har hand om lokalen, får nyckeln 15.00 på fredag. Bra tid, ska få hjälp då av brudarna.

I morgon så smäller det då. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Närå har ingen åldersnojja, ska bli roligt! Men kan ni förstå att man har funnits i 25 år snart. Det blir en del främmande imorgon också som sagt. Mamma har beställt tårtan, man tackar så mycket för att hon betalar den också.

Nämnde tidigare att handlingen är gjord. Såg till att handla plastglas m.m. för fredag. Måste också kolla vad man ska bjuda på för fika på söndag då det är ljusparty. Men det kanske finns fika kvar från imorgon som man kan bjuda på. Vill inte handla en massa mer saker ifall det blir över, kommer räcka med fika efter denna vecka ;).

Hmm, vad mer har hänt? Tror jag har uppdaterat rätt bra - for now!

Ska sitta lite mer vid datorn nu och sedan lägga mig och kolla på en film. Kanske ska vara vaken till 12-slaget? Nej det orkar man inte, "tanta" måste ju sova ;)

Kram på er!

Kommentera inlägget här :